Южнокорейската биотехнологична компания Селтрион (Celltrion) е подписала договори за доставка

...
Южнокорейската биотехнологична компания Селтрион (Celltrion) е подписала договори за доставка
Коментари Харесай

Южнокорейската компания Селтрион е сключила договори за износ на моноклонални антитела за Европа

Южнокорейската биотехнологична компания Селтрион (Celltrion) е подписала контракти за доставка на създадените от нея моноклонални антитела за лекуване на КОВИД-19 с девет европейски страни, заяви през днешния ден компанията, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28739
По-рано този месец Европейската комисия утвърди лечението Регкиона (Regkiona) на компанията и разреши използването й при възрастни с КОВИД-19, които са в нараснал риск да развият тежко заболяване.

Първата пратка от 50 хиляди дози ще бъде доставена в Европа през тази година, като компанията организира диалози с още 47 страни, в това число от Азия, Централна и Южна Америка и Близкия изток, оповести Селтрион.

Терапията с антитела беше в началото утвърдена в Южна Корея и до момента по данни от предходната седмица е приложена на към 25 хиляди локални пациенти.

Лабораторно създадените моноклонални антитела наподобяват естествените в битката с инфекциите. За разлика от имунизациите те не разчитат на тялото да развие имунен отговор и заради това могат да оказват помощ на хора със слаба или компрометирана имунна система, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28739  Китай ще подари на Африка 600 милиона дози ваксини против COVID-19 Китай ще подари на Африка 600 милиона дози ваксини против COVID-19  3020 новозаразени с ковид у нас за последното денонощие 3020 новозаразени с ковид у нас за последното денонощие  Меркел, Шолц и министър председателите на немските провинции ще обсъдят стягане на ограниченията против COVID-19 Меркел, Шолц и министър председателите на немските провинции ще обсъдят стягане на ограниченията против COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР