Южноафриканската обиколка на херцога и херцогинята на Съсекс вече започна

...
Южноафриканската обиколка на херцога и херцогинята на Съсекс вече започна
Коментари Харесай

Меган и Хари във вихъра на танца в първия ден от посещението си в Африка

Южноафриканската обиколка на херцога и херцогинята на Съсекс към този момент стартира и по всичко наподобява, че двамата си прекарват повече от добре!

В понеделник принц Хари и Меган Маркъл дойдоха в Кейптаун , където бяха посрещнати от група танцьори. От сниманите фрагменти се вижда по какъв начин първоначално двойката приветства осъществяването, само че скоро и двамата са увлечени в танца откакто танцьорите ги хващат за ръка.



23-годишната Лилита Мазана, която танцува с херцогинята, показа пред пресата: „ Меган е добра танцьорка. Много е блага. Уменията ѝ бяха страхотни. “

 Меган и Хари Getty

В Кейптаун херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха организацията за човешки права Justice Desk . Тя подкрепя развиването на децата от локалното населено място с уроци по права, самозащита и други, като Хари и Меган са надлежно неин президент и вицепрезидент.

Там херцогинята се появи в рокля Mayamiko с черно-бял десен на стойност единствено £69 и обувки на платформа Castaner за £80.

Вижте още фотоси в галерията >>>

По-късно денем Меган се преоблече със синята си рокля Veronica Beard , която носеше и в Тонга по време на миналогодишната обиколка. Втората спирка на фамилията беше музеят District Six , който по време на апартейда през 70-те е бил част от преместването на 60 хиляди поданици от разнообразни раси.

 Меган и Хари Getty

Вижте още фотоси в галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Класически правила на възпитанието, за които е по-добре да забравим Обратно в час Класически правила на възпитанието, за които е по-добре да забравим  5 правила за бърза акомодация в учебно заведение Обратно в час 5 правила за бърза акомодация в учебно заведение  На какво учат богатите родители децата си, с цел да бъдат сполучливи в живота Обратно в час На какво учат богатите родители децата си, с цел да бъдат сполучливи в живота Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР