ЮГОЗАПАДНАТА ЧАСТ, БЛАГОЕВГРАД Завърналият се в политиката успял човек, бизнесмен

...
ЮГОЗАПАДНАТА ЧАСТ, БЛАГОЕВГРАД Завърналият се в политиката успял човек, бизнесмен
Коментари Харесай

Пеевски стана рап звезда, атакува Хазарта, записа diss

ЮГОЗАПАДНАТА ЧАСТ, БЛАГОЕВГРАД
Завърналият се в политиката съумял човек, предприемач под наказания, правист и медиен специалист Делян Пеевски влезе мощно в шоубизнеа и записа ударнa ария , в която реди оскърбителни рими против Ицо Хазарта, заяви музикалното издание Rolling Dice. 
Песента е осъществяване в направлението  diss  (от англ. disrespect - неуважение) - това е обичайно течение в хип-хопа, посредством което враждуващите групировки и персони в бизнеса си нанасят оскърбления, най-често със особено записани песни, в които се наскърбява и опозорява съперника.
Такава ария с видеоклип към нея записа и Делян Пеевски, инфектиран от присъединяване на Ицо Хазарта в предизборната борба за 47-я парламент. 
Във видеото към песента Пеевски рапира пред остарял опел омега, а към него се поклащат в такт и гледат свирепо прокурори в тоги, студентки от Югозападния университет и правилни приятели като Ем Си Данчо Ментата, Памид Памид и Есил Дюран-Дюран. Пеевски пее за възхода и падението, за гадните наказания, за предателите и за слабия темперамент на Христо Петров - Ицо Хазарта, негов съперник и конкурент, както в шоубизнеса, по този начин и в политиката. 
В песента Пеевски конфронтира и образователните заведения, които са приключили двамата врагове - Югозападния университет, откъдето е дипломата за " правист " на Пеевски, и Класическата гимназия, където са първите стъпки в литературата и хип-хопа на Христо Петров - Ицо Хазарта. Според лирическия АЗ в песента на Пеевски образованието в Югозападния е доста по-добро от образованието в Класическата. 
Ето част от римите, които свалихме от песента, с цел да ги прочетат повече хора и да поддържат идеята на господин Пеевски за съответен шоубизнес, ефикасна политика и обективна правосъдна система. 
***
Не ме псувай на майка,
къртя ченета.
Мойте хора са прокурори,
мутри, ченгета.

Шти санирам фасадата,
замърсен булгартъпак!
Шти разрЕда оградата,
джендър-сексманиак! 

В мойто порно си
негативен воин.
Срамни снимки,
импотентшъл, ой, ой! 

Оп-са! Ръгада-дъгада!
Йо, мадафака! 
Цигара-магара!
Уап-шаба-дуба! 

Почтена развратница,
дилетант, дебютант,
национална подигравка,
цървул, клеветник! 

Мани ми се от политиката
стъпваш ми на мотиката!
Ай, ша та земат мътните,
заплати ми хотела и пътните! 
(...)
***
В обособена акция господин Пеевски направи 50 лицеви опори в поддръжка на втория тур от президентските избори.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР