Юбилейното издание на професионалната бойна главечер SENSHI 20 ще представи

...
Юбилейното издание на професионалната бойна главечер SENSHI 20 ще представи
Коментари Харесай

Каре сърби на ринга в SENSHI 20

Юбилейното издание на професионалната бойна главечер SENSHI 20 ще показа на публиката предстоящите мощни конфликти с реномирани бойци от 17 страни. Силният интернационален състав подсигурява многообразие в борбите и висок клас бойни умения, които ще създадат събитието незабравимо.

Международната бойна галавечер SENSHI 20 ще се организира на 24 февруари 2024 година от 18:00 часа в Двореца на културата и спорта (ДКС) в гр. Варна. Билетите за юбилейното 20-о издание на бойния театър към този момент са в продажба и почитателите на бойните изкуства може да ги закупят от мрежата на Eventim.bg .

В бойната карта на събитието са включени четирима сърбски бойци, които ще излязат на кръга на SENSHI през февруари. С бойните си техники и вълнуващ жанр те ще дават на публиката извънредно вълнуващи борби и доста екшън на кръга.

Милош Цветич анин   сътвори един от най-зрелищните нокаути в историята на SENSHI в мача си против мароканеца Абделила Азузи на предходното издание на бойното шоу SENSHI 19 през ноември 2023 година, като справедливо получи и специфичната премия „ Нокаут на вечерта “. Цветичанин е повторен притежател на международната купа на WAKO през 2017 и 2019 година, както и първенец на Сърбия по кикбокс за 2018 година

Никола Стосич също е измежду най-талантливите сръбски бойци сега и това ще бъде неговото второ присъединяване в бойната верига. Стосич е международен първенец на WAKO Pro, победител на Golden Kickboxer в Сърбия и европейски първенец по шотокан карате. На предишното издание SENSHI 19 при дебютната си изява в България той победи французина Франджис Гома със съдийско решение.

Никола Тодорович е добре прочут на родната аудитория, като до момента има седем изяви на бойното шоу и пет зрелищни победи, както и присъединяване на първата бойна галавечер SENSHI 1 през 20219 година Той е международен първенец по кикбокс за дилетанти (WAKO) за 2021 година в жанр К1, първенец на професионалната сръбска верига „ Megdan “, също по този начин има доста победи в национални и интернационалните галавечери и шампионати.

Уруш Нешкович , също войник от западната ни съседка, ще дебютира в организацията и сигурно ще желае да покаже на какво е кадърен. Той e европейски първенец на WAKO от 2023 година, балкански първенец на WAKO от 2022, като има 2-ро място на международен шампионат за юноши на WAKO – 2022 година и 2-ро място на WAKO Младежко европейско състезание K-1 в категория 63.5 кг през 2021 година

Следете сметките на SENSHI в обществените мрежи Фейсбук и Instagram за повече информация по отношение на идното спортно събитие и бойците, които ще се изправят един против различен в епичните дуели.

20-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на  Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на  ЗАД „ Армеец “ , MAX Sport , „ България Еър ,  М Кар Груп – BMW дилър и „ Св. Св. Константин и Елена Холдинг “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР