Юбилеите трябва да се отбелязват подобаващо – ако се чудите

...
Юбилеите трябва да се отбелязват подобаващо – ако се чудите
Коментари Харесай

Да скочиш с бънджи за 50-тия си рожден ден - Уил Смит го може!

Юбилеите би трябвало да се означават уместно – в случай че се чудите по какъв начин да отпразнувате идващия си подобен, вземете образец от Уил Смит .

Вчера артистът навърши 50 години и избра мотива, с цел да отговори на предизвикването да скочи с бънджи , което му беше отправено още през март от основателите на YouTube канала “Yes Theory”. Уил Смит одобри при изискване, че скокът ще бъде н пъкъл Гранд Каньон и в интерес на организацията “Global Citizen” , която се бори с бедността и глада по света.
 image2_16x9.png 10 фешън находки под 40 лв., на които НЯМА по какъв начин да устоиш (и можеш да си купиш на мига) На фокус
Скокът с бънджи от хеликоптер беше излъчен онлайн в YouTube от сътрудника на Смит от „ Принца на Бел Еър “ Алфонсо Рибейро. Стриймът стартира с идването на рожденика в лагера със брачната половинка си Джейда Пинкет Смит и трите деца на двойката – 25-годишният Трей, 20-годишния Джейдън и 17-годишната Уилоу. Заедно със фамилията беше и майката на артиста – Карълайн Брайт.

С идването си на терена Уил Смит се пошегува: „ Баща ми ни возеше из страната, когато бях дребен. Карахме от Филаделфия до Калифорния и спирахме на Гранд Каньон. Затова желаех да санкционира децата си със същото, каквото аз бях. “

View this post on Instagram
My Squad holding me down for my big 5-0. We’re gonna start live streaming on my YouTube soon, link in bio #willsmiththejump

A post shared by Will Smith (@willsmith) on Sep 25, 2018 at 2:29pm PDT

По-скучно обаче той показа: „ С приближаването на Каньона съзнавам, че има неща, за които не бях се сещал преди този момент. “ Околните също бяха на мнение, че скачането посред скалите е полуда, само че макар тях артистът остана правилен на задачата си да бори страха с рискови прекарвания , на която се е посветил от известно време насам. Наскоро той се включи и в предизвикването Kiki, при което Уил Смит танцува на фона на песента “In My Feelings” на Дрейк върху покрив в Париж.

Това обаче не е първото скачане на Уил Смит с бънджи – през 2017 година той го направи над водопада Виктория в Зимбабве . Тогава артистът също увековечи прекарването в YouTube канала си.



Вижте рисковия рожден ден на Уил Смит във видеото горе.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР