Юън Макгрегър още се бори с ужасната реакция на феновете

...
Юън Макгрегър още се бори с ужасната реакция на феновете
Коментари Харесай

Юън Макгрегър бил в шок от негативната реакция на феновете след участието му в Междузвездни войни

Юън Макгрегър още се бори с ужасната реакция на почитателите си за присъединяване си в " Междузвездни войни ".


52-годишният артист изигра за първи път Оби-Уан Кеноби в " Епизод 1 - Невидима опасност " през 1999 година и призна, че му е било " мъчно " да се оправи с метода, по който първият от филмите от предисторията е бил " разрушен " от почитатели и критици.

Както оповестява Variety, той споделя по време на полемика на филмовия фестивал в Гьотеборг: " [Ролята на Оби-Уан] не беше сигурна за мен. Изобщо не смятах, че това е моята същина. В оня миг имах вяра, че съм артист на Дани Бойл. " Плажът " беше по-голям и аз го мислех съществено, не беше безгрижно. Помолих доста хора за съвет... Щастлив съм, че съм този воин за доста хора, само че когато тези филми излязоха, те бяха толкоз недолюбвани. Това беше мъчно. Първиата ми реакция беше паникьосана, а ние въпреки всичко трябваше да създадем още два! Беше необичайно да вземам участие във филм, който е бил хулен ".

Въпреки това той се радва, че може да възроди героя за 2022 година в сериала на Disney+ " Оби-Уан Кеноби ".

Феновете упорстват за още серии, само че въпреки самият Юън да има предпочитание, той упорства, че не е обсъждал със притежателите на Лукасфилм - Дисни - още една серия епизоди.

Той добави: " С наслаждение бих направил втори сезон, само че към момента не се приказва за това. В Disney се случват доста неща ".

" Междузвездни войни " от дълго време са част от живота му, откогато е гледал чичо си Денис Лоусън да играе Уедж Антилис в истинската трилогия, започваща с " Нова вяра " през 1977 г./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР