Йосиф Панов - Пепелянката постигна поредната си победа на профи

...
Йосиф Панов - Пепелянката постигна поредната си победа на профи
Коментари Харесай

Йосиф Панов не разочарова на MAXFIGHT 52

Йосиф Панов - Пепелянката реализира следващата си победа на профи кръга, откакто зарадва с шеструндов мач към 1500 фенове в зала “Христо Ботев ” с единомислещо съдийско решение против Мирослав Сербан. Така сполучливата серия на носителя на пояса на Българския професионален боксов съюз в супер полусредна категория продължи и на сцената на MAXFIGHT 52.

Пепелянката стартира с доста придвижване и доста леви крошета в тялото, като правеше сполучливи комбинации ляв-десен прав. Публиката шумно аплодираше всяко едно попадение, което се чуваше по какъв начин наранява тялото на съперника. В края на първия рунд нямаше подозрение за кого би следвало да дадат преимущество съдиите.

Във втората част обаче Сербан сподели класа и сътвори много проблеми на Панов, изключително в началните 90 секунди. Българинът направи хубава композиция от две леви крошета в бедрата, само че бе контриран с десен прав. Като цяло Йосиф изкара по-сложен рунд, само че не получи кой знае какъв брой провали.

Десните ъперкъти се заавърнаха в арсенала на Панов в третата част, а той се развихри и с комбинации с дясна ръка в торса на съперника. Главата също биваше целена през гарда и към този момент към края Сербан беше с порозовяло лице.

Йосиф, който преди мача нямаше тактичност за непременен нокаут, продължи да управлява темпото и придвижването по кръга в четвъртия рунд. Главата на Сербан отскачаше обратно все по-често от комбинациите в бъбреците и по-късно по лицето.

Публиката се съживи в заключителния шести рунд и стартира все по-усилено да скандира името на българина, изключително след скоростните му леви крошета в тялото и главата. Още след последния гонг Панов триумфално обиколи кръга и се качи на въжетата, тъй като беше убеден в превъзходството си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР