Йос Верстапен хвърли подкрепата си зад отстранения служител на Ред

...
Йос Верстапен хвърли подкрепата си зад отстранения служител на Ред
Коментари Харесай

Йос Верстапен отново критикува Кристиан Хорнер и хвърли подкрепа зад обвинителя на Ред Бул

Йос Верстапен хвърли поддръжката си зад отстранения чиновник на Ред Бул, който упрекна Кристиан Хорнер в „ неуместно държание “.

Директорът на тима на Red Bull Хорнър беше освободен от обвиняванията след вътрешно следствие, което от този момент сподели, че неназованата служителка е отстранена на цялостно възнаграждение. Сагата продължава да се развива, като хипотетичните известия и фотоси, изпратени от Хорнер, изтекоха, оставяйки бащата на Макс Верстапен трагичен.

52-годишният състезател беше сериозен глас на Хорнър и преди този момент предизвести Red Bull, че рискуват да бъдат „ раздрани “, в случай че той остане на позицията си. И говорейки пред MailOnline на рали Ханут в Белгия, Верстапен старши. сподели: „ Съчувствам на дамата, с всичко, през което мина, само че ще забележим какво ще стане.

Макс Верстапен е звездният водач на Ред Бул и сега се наддава да завоюва четвъртата си поредна купа във Формула 1. Той стартира сезона с победа в Бахрейн и ще стартира с полпозишън Гран при на Саудитска А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР