Йорданската принцеса Рая се омъжи за журналиста Нед Донован, който

...
Йорданската принцеса Рая се омъжи за журналиста Нед Донован, който
Коментари Харесай

Йорданската принцеса Рая и внукът на писателя Роалд Дал се ожениха

Йорданската принцеса Рая се омъжи за журналиста Нед Донован, който е внук на писателя Роалд Дал. Това е първата кралска женитба от началото на пандемията. Тя се е състояла във Англия. Щастливата младоженка заяви сама новината в Туитър, публикувайки и няколко фотоси на младоженците.

Йорданската принцеса благодари за благите пожелания и заяви, че първичните проекти били сватбата да се организира в Йордания през април. Разпространението на новия ковид обаче провалил проектите.



„ Беше по-безопасно за роднините на брачна половинка ми да създадем сватбата във Англия. Очакваме с неспокойствие да отпразнуваме мотива в Йордания, щом обстановката го разреши “ , се споделя още в известие на принцеса Рая.

Вместо шумно празненство двамата влюбени са си споделили Да на 7 юли в стеснен кръг, като на церемонията е участвала майката на булката – кралица Нур.

За сватбения си ден принцесата е избрала стилна рокля – с дълги ръкави и цялата направена от дантела с флорални претекстове. Визията й се добавя от огромен воал и красиво украшение, носено от нея на главата.
5 съвета по какъв начин да постигнете съвършената сватбена прическа Какво научихме от топ коафьора Боян Василев за сватбените прически
В изгода на кого в възрастовата разлика от 8 години сред двамата младоженци, както и още забавна информация за техните родословни дървета - вижте на уеб страницата Ladyzone.bg:
Първа кралска женитба от началото на пандемията – внукът на писателя Роалд Дал се ожени за йорданска принцеса Първоначалните проекти били сватбата да се организира в Йордания през април
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР