Йорданова бе избрана без никакви дебати за новата си длъжност,

...
Йорданова бе избрана без никакви дебати за новата си длъжност,
Коментари Харесай

Бомба! Много Известен Български Актьор И Тв Звезда Скача В Политиката! Дръжте Се, Депутат От Герб Става Самият

Йорданова бе определена без никакви диспути за новата си служба, като отпътува на разположение с председателката на КФН Караниколова отвън Народното събрание.

Нейното място ще бъде заето от остарял и гърмян заек от редиците на ГЕРБ, защото е бил народен представител и в 41-то и 42-то Народно заседание, а точно Иван Вълков, който е бил ръководител на транспортна комисия. Вълков с изключение на, че в елементи познава работата в Народното събрание е и водач на ГЕРБ в Бургас.

На мястото на подалия оставка Антон Тодоров пък ще забележим познато за всички лице, Евгени Будинов, написа Пик.



Лицето на Будинов стана известно на дребния екран от ролята си в хитовия сериал " Етажна благосъстоятелност ", само че активността му в театъра е още по-голяма. Как ще съумява да съвместява постановките и законодателната активност към момента не е ясно. Кога ще се закълне също не е ясно, защото той сега е на турне в Северна Америка.

Будинов е роден през 1981 година Завършил е НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Играе в киното и театъра. Част е от трупата на " Малък спектакъл зад канала ". Участва в телевизионния сериал " Етажна благосъстоятелност ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР