Йорданка Христова вярва в прераждането и дори има спомени от

...
Йорданка Христова вярва в прераждането и дори има спомени от
Коментари Харесай

Йорданка Христова направи скандално разкритие за пророчицата Ванга

Йорданка Христова има вяра в прераждането и даже има мемоари от минали животи. Естрадната ни певица споделя по какъв начин, когато за пръв път пътувала до Египет, изживяла извънредно мощно дежавю – възприятието, че и различен път си бил на това място, а в действителност не си. Според научни откриватели три четвърти от популацията на планетата е изпитвало това положение и то е обвързвано с минали животи.
Йорданка Христова пее на 17 езика, в това число азербайджански, китайски, хундо и урдо. Според нея познанието и владеенето и на непознати езици се дължи на предходните ѝ животи. Тя позволява, че е била египтянка, рускиня, ирландка, испанка и още доста други националности. Допитвала се е и до експерти, които са били удивени от качествата на певицата. „ Явно някъде имам закодирани познания и те се отварят “, споделя Христова. Според Йорданка прераждането на душата ѝ е единственото пояснение на обстоятелството, че тя учи непознати езици с голяма лекост. Достатъчно ѝ е единствено няколко дни да е в една страна и да стартира да схваща жителите ѝ.

Естрадната легенда има вяра в паранормалните феномени и признава, че съжалява, че не е могла да се срещне с Ванга, когато е била жива. „ Не съумях да се срещна за малко с нея. Когато с програмата „ Шлагерна пътека “ бяхме в Петрич, една заран с осветителката Жозефина, другата жена в мъжкия екип, отидохме до къщата на Ванга. Беше четири часът сутринта, само че хората там стояха непрекъснато. Дори Кристиян пристигна с нас, да не сме сами по тъмното. Тъкмо ни пристигна редът, и Ванга сподели, че отива на черква. Беше неделя, в 10 без пет. През цялото време усещахме невероятната атмосфера. Всички бяха притаили мирис, до момента в който Ванга ги посрещаше на вратата, очаквайки захарчетата. Рупите са извънземно място с неповторима сила. Винаги минавам, когато мога. Много изключително се усещам – заставам и се филтрирам, възпламенявам свещ. На годишнина от гибелта на Ванга също бях там. На гроба ѝ беше една от дамите, които са ѝ помагали. Като ме видя, незабавно ме извика: „ Елате, елате, би трябвало да ви кажа нещо. Ванга доста ви обичаше. Чуеше ли гласа ви, обясняваше, че ви стои отдясно по време на концерти “. Прозвуча ми малко необичайно, само че тя го изрече “, споделя Христова.

Освен на Рупите певицата се зарежда с сила и посредством йогата, която практикува от съвсем 20 години. Тя даже има йогийско име – Сандит Ананда, което ѝ е било обещано от прочут в целия свят преподавател по йога. Според Данчето йогата е целесъобразна освен като метод за поддържане на положително здраве и красиво тяло, само че също по този начин и като метод на мислене и разбиране на света.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР