Йорданка Христова е ударила тавана с хонорара си, узна HotArena.Справка

...
Йорданка Христова е ударила тавана с хонорара си, узна HotArena.Справка
Коментари Харесай

Йорданка Христова иска 7 бона хонорар

Йорданка Христова е блъснала тавана с хонорара си, разбра HotArena.

Справка на Ретро с импресарската организация, която урежда участията й, демонстрира, че тя извива глас против тъкмо 7 хиляди лв.. Поводът и събитието нямали значение и цената не се променяла нито за фирмени празненства, нито за сватби, кръщенета или юбилеи. За седемте бона Данчето изнасяла стратегия в границите на час, час и половина, с отмора по средата. Нейната колежка Силвия Кацарова прибира по 6500 лв. на изява. Тя обаче води по-висок стандарт на живот от Христова, постоянно си разрешава скъпарски екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции при един от най-популярните хирурзи в Турция - лекар Мехмет Дилбер. 

Кацарова се радва и на финансовата поддръжка на своя по-млад и сполучлив брачен партньор Любомир, който е измежду милионерите в България. Иначе пенсията на 66-годишната звезда е едвам 110 лв. и се води обществена поради ТЕЛК-а, който получила след интервенцията на крайници си. 

В дъното на класацията по възнаграждения е Маргарита Хранова. Нейната цена за 1-часова концертна стратегия е 5500 лв.. Марги също не е от най-търсените, за сметка на по-младите имена в поп жанра. Тя пее главно по празници на градове и села и залага повече на фамилния бизнес с мъжа й - картинг писта в София, за която преди време теглиха огромен заем и даже заложиха жилището си. Хранова също взема ниска пенсия, откакто през предходната година от Министерството на културата не й бе присъдено пожизнено заплащане за заслуги в размер на 700 лв., като претекстовете им останаха тайнственост и за самата певица. 

Недостижим по хонорар измежду мъжете от години е Васил Найденов, който всекидневно прибира по 10 хиляди лв. за двучасовото си шоу, а по огромните празници като Коледа и Нова година цената му може да доближи 50 бона. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР