Йордан Таков, който гръмна двама свои съдружници - баща и

...
Йордан Таков, който гръмна двама свои съдружници - баща и
Коментари Харесай

Двойният убиец от Гагарин жали присъдата си, почернени бли...

Йордан Таков, който гръмна двама свои съдружници - татко и наследник, в края на ноември 2019 година не е удовлетворен от присъдата си. Припомняме, че окръжните магистрати го " заковаха " с 29 години затвор при първичен непоколебим режим. Освен това би трябвало да заплати и над половин милион кръвнина.

Недоволни от решението на съда са и почернените близки. Те упорстват присъдата за Таков да е доживотна и да изгние зад решетките. Предстои делото да се прегледа в Апелативния съд в града под тепетата на следващия ден заран.

Припомняме, че на 26 ноември 2019 година Йордан Таков умъртви невъзмутимо своя съучастник Христо Ботев и татко му Васил със законно притежаван револвер „ Макаров “, за който получил позволение лятото на същата година. При разпитите и в саморъчно написаните си самопризнания Таков съобщи, че двамата със съдружника му се скарали, а по-късно и се сбили. За да се отбрани, той стрелял по тях. Всяка от жертвите е покосена с по два патрона, а пети патрон е останал в цевта на револвера. След като ги разстрелял, Йордан излязъл от склада, а пристигналите след минути служители на реда го арестували. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР