Йордан Григоров, обвинен в убийството на майка си, бе доведен

...
Йордан Григоров, обвинен в убийството на майка си, бе доведен
Коментари Харесай

Мъжът, убил майка си в Тракия, бил директор на фирма

Йордан Григоров, упрекнат в убийството на майка си, бе доведен под засилена защита в Окръжен съд в Пловдив. Прокуратурата изиска за Григоров най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража ”. Обвинението се базира на това, че видно от материалите по делото са събрани задоволително доказателства, които демонстрират, че обвинения е направил убийството на майка си Тодорка Вакрилова на 14 март.
Прочетете още
Както  TrafficNews  първи заяви, полицията проверява мистериозна гибел на 54-годишна жена, която бе открита мъртва на терасата в жилището си. На място са пристигнали полицейски и медицински екипи, като при първичния оглед не са били открити следи от принуждение.

По-късно е била извършена тройна съдебномедицинска експертиза, съгласно чието умозаключение, умрялата е имала кръвонасядания в региона на шията и охлузвания.

При последвалите дейности по следствието е открито, че синът на потърпевшата жена е направил убийството.

Григоров е признал и обяснил самичък по какъв начин е предизвикал гибелта на майка си. Експертната информация също изрично е удостоверила, че гибелта на Вакрилова е породена от обвинения. На 15-ти март той е бил изпратен на обзор в психиатрията, само че на този стадий още не е подготвена експертизата му поради късия период.



Според прокуратурата, в случай че той бъде пуснат от ареста има заплаха от осъществяване на друго закононарушение. Държавното обвиняване удостовери, че той има психологично заболяване.

Вакрилов има висше обучение, работи като механически шеф на компания, която поддържа база на градския превоз. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР