Йоана Буковска остана на червено. Актрисата е без пукната стотинка

...
Йоана Буковска остана на червено. Актрисата е без пукната стотинка
Коментари Харесай

Йоана Буковска: Останах без пукната пара

Йоана Буковска остана на алено. Актрисата е без пукната стотинка поради пандемията. Дори и откакто театралните представления бяха възобновени, тя се оплаква, че няма съвсем никаква работа. Когато въпреки всичко се случи да излезе на сцената, взима най-вече половината от предходните си възнаграждения. Буквално се чуди по какъв начин да свързва двата края.

" Ангажиментите ми са паднали с две трети спрямо броя им преди пандемията ", показа Йоана в тв предаване в народен ефир предишния уикенд.

Звездата от сериалите " Дунав мост " и първите сезони на " Откраднат живот " не скри терзанието си, че хората все по-рядко вървят на спектакъл, тъй като се опасяват от ковид. Затова, разумно, и представленията ѝ са по-малко спрямо преди.

Но също така парите, които взима за всяко излизане на сцената, са фрапантно орязани. Плащали ѝ най-много половината от предходния хонорар, защото местата в залите се продавали на половина. Съответно приходите от спектаклите спадат и, като няма какви други разноски да бъдат съкратени, се орязвало заплащането на артистите. Да вземе 50 на 100 от хонорара си обаче, не било най-страшното. Имало случаи, в които взимала едвам една трета от него. Това ставало в залите, в които се продават не половината, а една трета от местата, написа таблоидът " Уикенд ".

Въпреки всичко актрисата не се отхвърля и продължава да работи, колкото може.

Този месец ѝ следва да изиграе някои представления, които са били планувани за март, а залите са били разпродадени до последното място. Повечето фенове обаче върнали билетите си и не считали да стъпват в спектакъл в идващите месеци. На този декор Йоана не се обезсърчава. Тя дава обещание да се раздава до последно за тези, които към момента имат предпочитание да гледат нея и нейните сътрудници.

Не е ясно какво става с бизнеса на брачна половинка на звездата – Иван Давидов. Нищо чудно и той да буксува, защото напролет рецесията в фамилията стигна до такава степен, че се наложи актрисата да продаде родната си къща в Габрово, с цел да могат да свържат двата края и да изхранват своите две деца-близнаци. Тогава тя призна, че е мечтала да стане известна и богата, с цел да може един ден да реставрира остарялата постройка, която доста обичала. Когато обаче станала известна, схванала, че да си звезда в България въобще не подсигурява благосъстояние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР