Йоахим Льов заяви, че унизителната загуба на Германия от Испания

...
Йоахим Льов заяви, че унизителната загуба на Германия от Испания
Коментари Харесай

Льов решил да напусне преди 0:6 срещу Испания

Йоахим Льов съобщи, че унизителната загуба на Германия от Испания с 0:6 предходната година няма връзка с решението му селекционер на Бундестима.

Льов изрази предпочитание да приключи контракта си след европейското състезание това лято. 61-годишният експерт разкри, че е решил да оповести решението си в този момент, с цел да даде задоволително време на своя правоприемник да приготви тима за Евро 2024, на което Германия е хазаин.

" Още предходната година, преди загубата от Испания с 0:6, бях решил да помисля за овакантяване пред февруари, март. Задавах си въпроси. Къде сме ние? Къде съм аз? Какво желая? Стигнах до извода, че след европейското състезание е точният миг да си потегли. Време е за смяна и ново предизвикателство ", сподели Льов на конференция.

Бившият футболист на Фрайбург е отпред на националния тим на Германия от 2006 година насам, когато размени Юрген Клинсман.

Льов е най-дълго задържалият се старши треньор на Бундестима през последния половин век и направи тима международен първенец през 2014 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР