Йес политиката и има ли тя почва у нас е

...
Йес политиката и има ли тя почва у нас е
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Йес политиката и има ли тя почва у нас…

Йес политиката и има ли тя почва у нас е заглавието, което доктор, шеф на психиатрична клиника “Св. Иван Рилски ” предлага за научна разработка. Това прави тя в собствен нов пост, който SafeNews разгласява без редакторска интервенция.

Ето и самият пост на доктор Гълъбова:

Моля някой същински и сериозен политолог, а не говореща глава от тв приемниците, да направи научна разработка. За един не толкоз нов, само че по тази причина пък доста задълбочено и всестранно развъртян у нас тип политика, наречена ЙЕС ПОЛИТИКА. Предлагам и работно заглавие – “Йес политиката и има ли тя почва у нас ”. Има какво да се изследва – аргументи, процеси, и забележими резултати. За последното е добре да се създадат и съответни социологически изследвания. Но още веднъж с същински социолози, а не говорещите глави от тв приемниците.

 

 

Под поста на доктор Гълъбова има коментар на:

Не съм задоволително теоретично начетен да направя научна разработка на сходна тематика.. Обаче познавам лицето, въвело тази “Йес политика ” по нашите географски ширини-неуважаемата от мен и още доста българи меглена кунева.. Жив образец за това по какъв начин от едно сравнително криво-ляво протеже, след продажбата на всевъзможни вероятни национални идеали, да се превърнеш в една мнооого заможна женица..

пък написа:

Предложението е доста положително, само че осъществяването ми се коства трудно…! В България има такива политолози…,но дали ще се решат да създадат тази “дисекция ”, несъмнено се съмнявам…! В по-ранен пост доктор Гълъбова още веднъж излезе с рецензия към телевизионния ефир и участниците в него.
SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Мирослав ненков несъмнено е поставил наколенките с вярата да стане още веднъж министЕр. Бива, бива, но човек с претенЗии за разсъдък и принадлежност към най-силно крещящите за приемливост към инакомислещите група, да ги наречеш съветски МЕКЕРЕТА, включително и Президента на страната, ми идва много в повечко. Но, в последна сметка

Мирослав ненков несъмнено е поставил наколенките с вярата да стане още веднъж министЕр. Бива, бива, но човек с претенЗии за разсъдък и принадлежност към най-силно крещящите за приемливост към инакомислещите група, да ги наречеш съветски МЕКЕРЕТА, включително и Президента на страната, ми идва много в повечко. Но, в последна сметка всеки е свободен да се излага на воля. А когато си американско мекере и частни национални грантоядни медии, ти дават постоянно естрада, излагането става и пред по-голяма аудитория. Другият “безплатен ” анализатор – с папийонката, ни е прочут от дълго време, няма изненада. Елементарна агитация на въздушно-капковия Шенген. И нито дума за хилядите мигранти, които ще одобряваме. Но и водещият не пита, несъмнено. Що да си скапват седЕнката – няма да ги одобряват вкъщи си, я. Жалки, жалки, но доста жалки креатури в още по-жалко теотро, сервирано ни за закуска.

А когато си американско мекере и частни национални грантоядни медии, ти дават постоянно естрада, излагането става и пред по-голяма аудитория.

Другият “безплатен ” анализатор – с папийонката, ни е прочут от дълго време, няма изненада. Елементарна агитация на въздушно-капковия Шенген. И нито дума за хилядите мигранти, които ще одобряваме. Но и водещият не пита, несъмнено. Що да си скапват седЕнката – няма да ги одобряват вкъщи си, я. Жалки, жалки, но доста жалки креатури в още по-жалко теотро, сервирано ни за закуска. Още вести четете в секция България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР