ЙЕРУСАЛИМ (AP) — Израелски войници ровят из частни домове в

...
ЙЕРУСАЛИМ (AP) — Израелски войници ровят из частни домове в
Коментари Харесай

На фона на недоволството от тактиката на Газа, видеоклипове на войници, действащи злонамерено, създават ново главоболие за Израел

ЙЕРУСАЛИМ (AP) — Израелски бойци ровят из частни домове в Газа. Сили, които унищожават пластмасови фигурки в магазин за играчки или се пробват да изгорят хранителни и водни ресурси в задната част на зарязан камион. Войски с преметнати ръце един към различен, скандиращи расистки лозунги, до момента в който танцуват в кръг.

През последните дни се появиха няколко вирусни видеоклипа и фотоси на израелски бойци, които се държат по позорен метод в Газа, създавайки главоболие за израелската войска, защото е изправена пред интернационално неодобрение поради тактиката си и възходящия брой на цивилните жертви в наказателната й война против Хамас.

Израелската войска даде обещание да предприеме дисциплинарни дейности в, съгласно нея, няколко изолирани случаи.

Такива видеоклипове не са ново или неповторимо събитие. През годините израелски бойци – и членове на армията на Съединени американски щати и други армии – са били заснемани от камери да работят неуместно или злонамерено в зони на спор.

Но критиците ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР