ЙЕРУСАЛИМ — Последните няколко седмици бяха натоварени за израелските войски,

...
ЙЕРУСАЛИМ — Последните няколко седмици бяха натоварени за израелските войски,
Коментари Харесай

Лидерите на Хамас живееха като богати знаменитости по време на царуването на терора в Газа преди клането на 7 октомври

ЙЕРУСАЛИМ — Последните няколко седмици бяха натоварени за израелските войски, които се бият с терористите от Хамас в линията Газа. В допълнение към разкриването на огромни хранилища с муниции и комплицирани мрежи от тунели, виещи се под лечебни заведения, уреди на Организация на обединените нации и учебни заведения, бойците са локализирали първокласните жилищни комплекси, които до неотдавна бяха дом на някои от най-старшите – и явно най-глезените – водачи на Хамас.

„ Това е квартал с домове, принадлежащи на водачи на Хамас и доста богати хора “, сподели полковник Елад Цури, пълководец на 7-ма бригада на IDF, пред Fox News Digital в телефонно изявление от квартал в град Хан Юнис в южната част на Газа, на към 2 благи от средиземноморския бряг.

Хан Юнис е родното място на доста от най-високопоставените командири на Хамас, в това число Яхя Синвар, неговият висш водач в линията и мозъкът зад бруталното кръвопролитие на 7 октомври против Израел на подкрепяната от Иран терористична група; брат му Мохамед С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР