Йелена Джокович, съпругата на Ноле, изрази възмущението си от обвиненията,

...
Йелена Джокович, съпругата на Ноле, изрази възмущението си от обвиненията,
Коментари Харесай

Йелена Джокович обвини журналиста, който засне напитката на Новак, в „скрита адженда“


Йелена Джокович, брачната половинка на Ноле, изрази възмущението си от обвиняванията, които някогашният №1 получи, откакто екипът му бе сниман да сипва нещо в бутилката му по време на полуфинала на Мастърса в Париж.

Тогава журналистът Деймиън Райли от английското издание The Spectator снима „ подоздителното държание “ на екипа на сърбина – физиотерапевтът му Улисес Бадио добави нещо към напитката на носителя на 21 трофеи от Големия шлем, като в същото време инструктира други двама души от антуража на тенисиста да прекрият процеса от камерите.

Йелена реагира, споделяйки обява в Twitter, в която се цитират отговори на Новак по тематиката от конференциите в Уимбълдън. Там той разяснява наличието в бутилката като „ магическа запарка “ и прибавя, че „ скоро “ ще разкрие какво съдържа тя.

Съпругата на спортиста се съгласи с коментар, че разгласилата информацията Ана Митрич се е справила добре, за разлика от „ публицистите със скрита адженда “, визирайки Райли.

Деймиън реагира, споделяйки своя публикация от преди няколко месеца, озаглавена „ Героизмът на Новак Джокович “, със следния текст към нея:

„ Скрита адженда?! Да не си си изгубила мозъка? Написах този текст през февруари! “

Размяната на реплики не завърши тук: „ Аха. И новата ти „ публикация “ цели да потвърди, че си справедлив в отразяването си? “ репликира го Йелена.

„ Не – въобще. Просто зададох въпроса за какво има потребност от сходна загадъчност, когато става въпрос за наличието на една напитка, и споделих, че наподобява подозрително. Защото в действителност наподобява подозрително – това е и повода толкоз хора да са гледали видеото. Не можеш ли да схванеш това? “ продължи журналистът.

„ Не виждам нищо подозрително. Виждам хора, които се пробват да правят работата си надалеч от общественото око в свят, в който всеки усеща, че има правото да насочи камера към теб, когато си желае. Явно да искаш и да опитваш да правиш това е подозрително в днешни дни, “ отвърна брачната половинка на сърбина.

Размяната на мнения приключи със следните думи от Райли: „ Добре. Очаквам с неспокойствие да чуя Новак да приказва за това, когато е подготвен. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР