Явно разбрала, че скоро може отново да бъдем в хватката

...
Явно разбрала, че скоро може отново да бъдем в хватката
Коментари Харесай

Лейди Гага - икона и в музиката, и в модата СНИМКИ

Явно схванала, че скоро може още веднъж да бъдем в хватката на изолацията, изпълнителката е решена да покаже на света, че е родена да бъде икона освен в музиката, само че и в модата, написа tialoto.bg.



Освен че ще пресъздаде облика на Патриция Реджани, която за малко бе кралица на марката Gucci, Гага ни демонстрира, че може да наподобява съвършено във всеки един миг.

Преди няколко дни тя се появи в залата Радио Сити Мюзик Хол, където се организира особено събитие в чест на 95-ия рожден ден на Тони Бенет. Лейди Гага беше един от звездните посетители, които се качиха на сцената дружно с рожденика и изпяха едни от най-големите му шлагери. Преди да се захване за работа обаче изпълнителката излезе пред папараците и почитателите, носейки съвършен костюм, който създаваше лека оптична заблуда.

Заменяйки тюрбана и черните тоалети с нещо по-свежо, Гага избра малко по-омекотен тип - сив двуреден костюм на линии и бял клъч. Тя комбинира тоалета си с грим в жанр котешко око, а през по-голямата част от своеобразното дефиле обувките й останаха скрити за обществото. Все отново Гага зарадва почитателите си, повдигайки дългия си панталон с необятни крачоли, с цел да разкрие бежовите си токчета. От високите й черни платформи нямаше и помен, което накара хората да помислят, че изпълнителката е хубав фантом, плаващ из центъра на града.

Все отново на кого са му нужни обувки, когато си имаш Адам Драйвър и дрешник, цялостен с дизайнерско Gucci?

За да ви потвърдим, че изпълнителката в действителност фешън икона на своето време, ще ви кажем, че костюмът е от винтидж сбирката на Жан-Пол Готие за пролет/лято 1997 година. Аксесоарите й пък бяха от Maison Valentino, което ни твърди, че не всеки може да бъде като Гага.

Летният махленски жанр на звздата обаче не стопира дотук. Малко по-рано през седмицата тя се появи със стилна мини рокля с огромна бяла дантелена яка. Ако желаете да си я закупите, знайте че марката е Andrew GN и че цветът е черен. Светкавиците на фотоапаратите съумяха да заблудят огромна част от почитателите, които си помислиха, че роклята е синя. Тоалетът беше допълнен от диамантени обеци, черни токчета, скъпа чанта и огромни слънчеви очила. Косата на изпълнителката беше добре прибрана на опашка и нито един кичур не падаше от нея.

В началото на август пък изпълнителката ни върна в предишното, залагайки на черна рокля на бели точки от Rodarte. Тоалетът включваше пълен колан и бяла яка, придавайки характерен външен тип от 60-те години. Тенденции от от това десетилетие ще можем да забележим и в новия филм на Гага " House of Gucci ", където тя си партнира с Адам Драйвър.

В рамките единствено на няколко дни Лейди Гага сподели, че с изключение на на музикалната сцена, много я бива и в стилната промишленост. това десетилетие ще можем да забележим и в новия филм на Гага " House of Gucci ", където тя си партнира с Адам Драйвър.

Звездата приключи тоалета си с чифт черни слънчеви очила на Celine, кристални и перлени обеци от Agmes Sandra и внимателен диамантен пръстен. Бялата й шикозна чанта Delvaux беше избродирана с думите " Любов за обмен ". В обувния департамент Гага избра кожени бели токчета на Giuseppe Zanotti.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР