Явно причина за раздялата е несходство в характерите им“, цъкат

...
Явно причина за раздялата е несходство в характерите им“, цъкат
Коментари Харесай

Фурор! Черната Златка Заряза Мирослав! Вижте Кой Известен Плейбой Завъртя! Първи Снимки!

Явно причина за раздялата е несходство в характерите им “, цъкат с език приятелки на Златка. На интимната фотография, с която само Флагман.бг разполага, двамата с новия мъж в живота й – Галин, са се прегърнали мощно на брега на морето и любовно са сключили ръцете си. Красивата плеймейтка явно се радва на ласките на бургазлията.



Това не е единственият техен съкровен фотос, Гочев разгласява сходни в продължение на месеци. Под една от фотосите Златка даже изляла възприятията си с нежното самопризнание " обичам те, мишленце ".



Тази вечер Злати разгласява фотография в профила си, на която тайнствен мъж я прегръща нежно. Дали това е Галин, преценете сами. Финансовото положение на красавеца от Бургас Галин Гочев е много устойчиво, подшушнаха наши източници. Гочев имал няколко оборотни автомивки, а до неотдавна постоянно бе забелязван в компанията на красиви силиконки, една от които е скандалната плеймейтка Глория Аенска. Очевидци настояват пред наш екип, че постоянно се случвало и Гочев да си навлече гнева на някогашни съпрузи на дамите до себе си, написа Блиц.

Носят се митове за спор сред него и Николай Далакманов, въпреки и публично в престъпната хроника да няма подобен регистриран случай и това към този момент да остава единствено градска легенда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР