Ясновидката Фидес отново е във ВарнаФидес Хюсеин е призната в

...
Ясновидката Фидес отново е във ВарнаФидес Хюсеин е призната в
Коментари Харесай

Ясновидката Фидес, Надминах леля Ванга и Вера Кочовска

Ясновидката Фидес още веднъж е във Варна

Фидес Хюсеин е приета в целия свят ясновидка. Името й значи " врата към Рая ". Родена е в Шумен. Баща и е националният първенец по битка Мехмед Пехливанов - 12 години несломим герой на България, любим на Тодор Живков и създател на незабравимата поговорка " Рънътъ прави борбътъ ". От 7-годишна стартира да вижда невидимото, да намира изчезнали животни, предмети, хора. Самата Ванга я показва за своя наследница. Мотото на Фидес е " Няма нерешими проблеми, намирам изчезнали и церя хора без диагнози. "

 

Трите правилото на Фидес са: 

Не може черен човек да има бяла душа, нито дребен - огромна душа, нито противен - красива!

По-добре не яж, единствено и какво да е, по-добре не пий, единствено и какво да е, по-добре самичък, в сравнение с с какъв да е!

За душата няма лек!

 

За себе си разказва 

Имам наследствена заложба от дядо ми. Той е бил прочут баяч, врач и ясновидец. Не си го припомням, тъй като е умрял млад. Баща ми – Мехмед Пехливанов, е народен първенец по битка, несломим, любимецът на Тодор Живков. Била съм доста необичайно дете и на 7 години съм почнала да предричам. Нямам изживяно детство и училищен години. Имам умрял брат от уроки. Когато това се е случило, татко ми пристигнал в София да приказва с наше приятелско семейство лекари. Те споделили, че ще умра на 7 години.

Тогава още нямаше ясновидци, баща ме водеше по ходжи по селата. И оцелях. Когато навърших 11 и половина, към този момент бях фамозна. Търсеха ме от всички краища на България и света. 41 години навърших процедура, в този момент карам 42-ра. Надминах вуйна Ванга, надминах Вера Кочовска. Бяхме трима души явления – те двете и дребното момиче от Шумен – Фидес. Не знам те на каква възраст са почнали, само че не изкараха толкоз стаж, колкото мен. За тези години какво ли не съм виждала.

 

Ванга сама я показала за своя наследница
 
За мен пишат от социализма. През 1973 година нашата духовна майка - вуйна Ванга, е споделила в 2 вестника – „ Отечествен фронт “ и „ Работническо дело “: „ Мене ке ме наследи момиче от Шумен, само че тя е мънинка. Ке стане госпожица, ке стане нова Ванга “. Аз не мога да съм нейна наследница, тъй като тя е имала други способности. Тя контактуваше с мъртви. Красимира – нейната племенница, ми е близка, разказвала ми е, че вуйна Ванга приемала от 8 до 12 души дневно. Аз съм приемала по 80 души дневно.
Разговаряли сме единствено по телефона с нея. Викам: „ Как си, лельо Ванге “, а тя отвръщаше: „ Болна, болна “, а по-късно: „ Добре “. Тогава към този момент изчезваше, прекъсваше нашия диалог.

 

Разкрива закононарушения
 
Работила съм с полицията и не преставам да работя. Пазят ме от там. Най-силна съм в криминалистиката. Там спънки нямам. Давам непосредствено името на причинителя на закононарушението.



 

Помага на всеки, стига да не е кармично осъден или мъртъв

Помагам на всеки, единствено да не е в гроба. Хора без диагноза непосредствено ги подвигам. Болни са, вършат проучвания, не могат да схванат какво им е. Както са добре, остават без сили, не могат да стават. Половината гробища са от лекарски неточности. Моите пациенти 80% са медици. Страшно доста ми имат вяра лекарите на мен. Много психолози също водят деца пациенти да ги церя, да им вързвам червени кончета за шанс. 

Само на кармично обременени не мога да оказа помощ. Нямам право, тъй като са осъдени от Господ. Не мога да изкарам човек от гроба и не мога да оправям скъсани нерви. Иначе изчезнали хора намирам, заболели без диагноза възкресявам. Работя и с трима арабски експерти. Аз съм проводник, ясновидецът може единствено да дава път на положителното, не може да се занимава с дивотии и вълшебства, той ги маха.  

 

Лошата орис хората си я вършат

В хората има вселени духове. Вървим измежду енергийни и душевни вампири. Започва да ти понижава силата, не се чувстваш удобно, не си на себе си, нерадушен си. Това отива в подсъзнанието на индивида, той пада духом и оттова идват заболяванията. Винаги съм казвала, че всичко е мисъл и сила. Човек, когато е мощен духом, никаква болест не може да го улови. 

Не може един ясновидец да се занимава с мръсотии. Щом Господ ти е дал дарбата, би трябвало да я ползваш за положително, да помагаш. Ако искаш да я държиш до края на живота си, като нашата духовна майка вуйна Ванга, не би трябвало да си цапаш душата и ръцете.

 

За България е оптимист, само че предизвестява

Доста сме разпръснати българите. Преди 4-5 години направих прогноза за България. 2024 година младите от чужбина ще стартират да се връщат. 2048 година към този момент България ще бъде божествен ъгъл. Който има ум, има и пари. В близко време ще има наводнения. Да вземат ограничения хората.

 

Може да бъде открита в София и Варна

Могат да ме намират главно в София. От време на време вървя във Варна, тъй като е покрай Шумен, където съм родена. Оттам съм излязла преди 22 години. 10 години бях във Варна и от 10 съм в София. 2 години живях в Гърция по покана на наши сънародници. После бях и персонална ясновидка в НАТО, в Брюксел. Нищо не ме е радвало, нито телевизионни изяви, нито публикациите за мен, които несъмнено са над милион. Радва ме едно-единствено - когато хората отварят вратата с една кутия бонбони и споделят: „ Фидес, благодаря “. Всеки желае да ме допре, да ме целуне.

Цялата нужна информация за Фидес Хюсеин можете да откриете на нейния уебсайт в интернет fenomena-fides.com

Ако търсите директна връзка и помощ от нея, може да позвъните на телефони 0892 050 832 и 0893 718 252.

Можете да намерите Фидес Хюсеин във Фейсбук ТУК.

 

 

 

* платена обява
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР