Ясно ни е, че лятото е време за приключения. Било

...
Ясно ни е, че лятото е време за приключения. Било
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Ясно ни е, че лятото е време за завършения. Било то морски, било то планински. Но сезонът няма значение, когато стане дума за гледане на филми и сериали.
 Hustle, Halftime, Man Vs Bee и новите филми и сериали на Netflix през юни
Новите филми и сериали на Netflix през юни

Очаква ни смях и ентусиазъм

Просто постоянно намираме подобаващ миг и компания за тези действия. И това лято Netflix няма да ни разочарова откъм разнообразно наличие, за което просто би трябвало да намерим време. Ето и какво ни сграбчи окото за месец юли.

How To Build a Sex Room

Започваме с едно малко по-необичайно заглавие, което е и много закачливо. Оказва се, че има хора, които желаят да внесат малко искра в интимните си връзки. Е, това е ясно и не е изненадващо.

Но има такива, които вземат решение да си създадат секс стая. За задачата си наемат интериорен дизайнер, който да откри най-подходящият метод да трансформира една от стаите в дома им в място за наслаждение.

В няколко епизода Мелани Роуз ще ни покаже какво е най-важно да знаем за секс стаите и по какъв начин самата тя проектира такива. Вадим лист и химикал и започваме да си записваме...

How To Build a Sex Room е в Netflix от 8 юли

The Longest Night

След разгорещеното начало на месеца продължаваме да нажежаваме ситуацията. Но в този момент с различен сериал, в който екшънът господства.

Симон Лаго е сериен палач и авторитетен човек, който обаче полицията по някакъв метод съумява да хване. Е, не всичко е толкоз елементарно, колкото наподобява, тъй като залавянето на нарушителя ще се окаже не най-трудната задача.

А задържането му в пандиза. В нощта на 24 декември група въоръжени мъже обкръжават пандиза, в който Лаго е разпределен. Искането им е той да бъде пуснат. Ако ли не, жертвите ще са неизбежни.

И в случай че доста служители на реда и надзиратели са подготвени на всичко, с цел да запазят живота си, това не важи за Уго, един от надзирателите. Той е подготвен да отстоява позициите си и правото на закона.

The Longest Night е в Netflix от 8 юли

The Gray Man

Продължаваме с един филм, който чакаме от много време. А главната причина е, че в него един до друг ще забележим Райън Гослинг, Крис Евънс и Ана де Армас. Да не забравяме, че братята Русо са режисьори.

В The Gray Man ще забележим една леко позната история. Брилянтен и гибелен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, прочут като Сиера Сикс (Гослинг), бива злепоставен и от скъп кадър се трансформира в цел номер едно. Проблемът е, че никой не знае същинската му идентичност.

Е, не е чак подобен проблем, тъй като пращат по петите му някогашен сътрудник - Лойд Хансен (Еванс), който няма да се спре пред нищо, с цел да го отстрани. Но за благополучие на Сикс на негова страна е различен кадърен сътрудник - Дани Миранда (Де Армас).

The Gray Man е в Netflix от 22 юли

Uncoupled

Любовта и връзките са нещо комплицирано и от време на време крият непредвидени обрати. Майкъл (Нийл Патрик Харис) схваща всичко това по допустимо най-трудния метод.

Точно, когато счита живота си за съвършен, неговата половинка го напуща след 17 години дружно. И по този начин се оказва в един призрачен сън. От една страна, губи индивида, който е считал за сродна душа. От друга страна, остава самичък и би трябвало да разбере по какъв начин да бъде още веднъж благополучен.

Сериалът ще ни покаже обаче освен трагичната част от историята, само че и комедийната. И остава да разберем отговора на най-големия въпрос - може ли Майкъл още веднъж да откри любовта.

Uncoupled е в Netflix от 29 юли

През месец юли може да обърнем внимание и на Resident Evil (14 юли), Recurrence (27 юли), Dream Home Makeover (27 юли) и The Most Hated Man on the Internet (27 юли).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР