Ясно е, че тези дни на дневен ред е безумната

...
Ясно е, че тези дни на дневен ред е безумната
Коментари Харесай

Тиганът ме чака на печката, тези деца трябва да ги нахрани някой!

Ясно е, че тези дни на дневен ред е безумната акция, с която някои псевдопатриоти се пробват да ни подтикват да имаме повече деца. Отвъд явно обидното обръщение в тази акция, аз виждам цялостното изтощение на обществото да надрасне себе си и изцяло сбърканата си ценностна система .

Днес на дневен ред е и силиконът, това е ясно от години . И макар нежеланието ни да го признаем, това е реалност. Родителите подтикват дъщерите си да влагат в бюст, в нацупени джуки и всевъзможни процедури, които трансформират невръстните девойки в секс куклички, атрактивни за богатите и не толкоз богатите атлетични батковци. Вероятно това стои в основата на тази безумна интензивност – да хване вълната на силиконовите подрастващи и да ги убеди, че не е нужно да влагат доста пари в процедури, с цел да бъдат атрактивни – знам ли...

Факт е, още римляните са споделили, че всичко, от което имат потребност масите е „ самун и зрелища “ и макар стотиците години еволюция, това към момента не се е трансформирало. Всичко към нас се движи от тази максима, без значение дали ни харесва, или не. Днес, очевидно, перифразирана в „ чашка С или тиган “ . И колкото и да е необичайно, тя дава отговор изцяло на дневния ред на нашето малко общество. Синтезира цялото ни съществуване и страдалчество в битката да осигурим насъщния и да сложим нещо в тигана и вроденото ни предпочитание да излезем от тигана /казана/ с едни гърди напред . Тъжно, само че факт.

Вече от години не мога да схвана какво се случва към нас и изцяло съзнателно отхвърлям да видя ясно обстоятелствата. Защото, в случай че отворя необятно затворените си очи и уши, мисля, че ще избягам " с двеста " от тази тъпа страна и реалност. Да, ще избягам и няма да се върна в никакъв случай обратно. За страдание, някак към момента имам вяра. Вярвам и се надявам, че има вяра и бъдеще за тази нация . Бъдеще, отвън очевидните и плашещи трендове и настройки на обществото. Бъдеще за нашите деца, тези които сме раждали, без да се интересуваме дали ще получим чашка С, или тиган . Онези, поради които към момента стоим тук, работим, даваме всичко от себе си, с цел да потвърдим, че има смисъл. Има смисъл във всичко, в което имаме вяра. Надявам се да е по този начин, тъй като в случай че не е – тъпо, тъпо за всички, които останаха, вярвайки, че единствено в случай че останат има вяра за тая изтерзана и дълго грабена и подценявана страна.

Искате ли деца, девойки? Искайте, обичайте и се борете да разширите балона, в който живеете. Да се заобиколите с повече хора, които споделят вашите полезности и настройки, вашите желания и стремежи. Така животът става по-хубав, по-цветен и някак отвън матрицата на страната, в която живеем. А, децата – те са тези, които придават смисъл на всички старания, които хвърляме, гонейки вятъра. А и да не желаете – не е ужасно, не ги правете. Няма нищо по-тъпо от това да имаш дете, единствено тъй като обществото го чака от теб. Животът е пъстър и има място за всички ни – с деца или без, няма никакво значение.

Извинявайте, оставям ви, че забравих какво още желаех да кажа – въпреки всичко тиганът ме чака на печката, тези деца би трябвало да ги нахрани някой – мамка му!

 
Деца принудително не се гледат...

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР