Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция,

...
Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция,
Коментари Харесай

Ето защо за Тошко Йорданов няма разлика между Кирил Петков и Бойко Борисов

Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, в случай че работихме добре и държавното управление щеше да работи в този момент. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки сътрудниците ти да са като прислужници. Това съобщи ръководителят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в „ Седмицата “ по " Дарик радио ".

Като неточност той дефинира това, че дружно с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават от дълго време. „ Никога не сме подхождали с концепцията, че хората са измамници и лъжци. Почтеността би трябвало да идва от управлението на партията. “

По думи на Йорданов хубавото на служебното държавно управление сега е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на ръководството на четворната коалция.

„ Петков продължава да лъже. Не е невероятно да приказват за Министерство на регионалното развитие, тъй като щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен надзор. Излизайки от държавното управление, те не могат да осъществят рекет върху компаниите. Не е допустимо да приказват за какво са подменяли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево една незаконна организация с друга, по тази причина трансферират откровени нелепости за нас, нито едно от нещата, което споделиха за нас, не беше правилно “, твърди Йорданов.

„ Човек когато е вътре вижда, че качеството на депутатите не е толкоз неприятно, от друга позиция, качествата на депутатите важи от водещата политическа мощ. Когато бяхме първа политическа мощ, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха не приехме съвсем нищо, актуализацията на пенсиите стартира също преди този момент. Затова и Минчев си отиде, тъй като си прави каквото си желае “, разяснява Тошко Йорданов.

По негови думи Политическа партия и Демократична България са почнали първи с плаващите болшинства, като даде за образец приемането на зеления документ. „ Плаващо одобриха гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и постановиха зеления документ в цялата страна, “ съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР