Ясните са датите на приемните дни на заместник-кметовете на Община

...
Ясните са датите на приемните дни на заместник-кметовете на Община
Коментари Харесай

Ясни са датите за приемните дни на заместник-кметовете на Варна

Ясните са датите на приемните дни на заместник-кметовете на Община Варна Павел Попов и Диан Иванов.

Павел Попов е с водещ сектор „ Образование “. Той ще има приемен ден всеки втори и четвърти четвъртък на месеца. Записването става при техническия помощник на телефон 052/820 117. За месец януари датите са 11 и 25 януари, само че към този момент са запълнени. Желаещите жители могат да се запишат за месец февруари, където датите са 8 и 22 февруари.

Заместник-кметът Диан Иванов е с водещ сектор „ Правни въпроси и благосъстоятелност “. Записването става при техническия помощник на телефон: 052/ 820 231. Приемните дни за месец януари са 15 януари и 29 януари. Графикът за 15 януари към този момент е напълнен, прави се записване за 29 януари. Следващата дата за приемен ден е 13 февруари.

Изключително огромен интерес има и към приемната на кмета Благомир Коцев. Тя е закрепена за всеки втори четвъртък на месеца. Заради огромния брой искащи е оповестена и спомагателна дата за приемен ден – 28 март.Гражданите могат да се запишат на телефон 052/820 000 при сътрудниците на кмета. Датите за месеците януари и февруари са запълнени.

Желаещите при записването си би трябвало да оповестяват тематиката или казуса, по който желаят среща с кмета или със заместник-кметовете, с цел да бъдат обезпечени съответните специалисти от администрацията и въпросите да се вземат решение в действен порядък.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР