Ясен Петров беше представен като национален селекционер на България на

...
Ясен Петров беше представен като национален селекционер на България на
Коментари Харесай

Ясен Петров: Осъзнавам с какво се захващам!

Ясен Петров беше показан като народен селекционер на България на публична конференция през днешния ден. Специалистът театралничи с фланелката на представителния отбор в компанията на вицепрезидента на БФС Емил Костадинов.

" Тръпка е за мен, че съм пред вас след толкоз доста години. Осъзнавам с какво се понечвам. Бях надалеч, само че в никакъв случай не съм бил надалеч от българския футбол. Имах опция да си умря година и шест месеца. През това време следих доста български футбол, следих националния тим. Не съм спирал да се интересувам какво се случва. Имах вид да отпътува за Китай, само че откакто се чух с Емил Костадинов, не се замислих. За мен беше чест. Не става въпрос за пари. Имах опция да работя в една от най-многолюдните страни. Националния тим е представителният тим на страната. Да, имиджът през последните години поспадна. Много добре знаем, че това е групов спорт, в който в случай че дадем искрица, ще бъде наслада за целия народ. Ще се опитам с моя екип да създадем всичко допустимо да върнем усмивките на хората ".

" Познавате Жоро Шейтанов, с който съм работел. Костадин Видолов. Има ново момче - Алекс Георгиев, с който работих в Китай. Това е екипът ни. Ще дадем всичко от нас. Говорих със селекционера на младежкия народен тим. Разговорът ни беше доста градивен. Важното е да има атмосфера, която да пренесем към футболистите. За мен е доста значимо футболистите да нямат боязън. Убеден съм, че ще създадем нещо.
Познаваме се с Красен Кралев. Нямам родственици и другари в политическите структури. Трябва да имаме вяра на играчите. Ще играем за резултат, а не красиво. Ще опитаме тактически да сме готови. Първите мачове са през три дни и ще опитаме да вземем резултат. Хората, които са във форма, ще бъдат в националния тим. Ще би трябвало да вземам решение и за млади играчи. В момента всички тимове са по лагери. Целият екип ще се разхвърляме, с цел да гледаме тимовете. Ще забележим по какъв начин се готвят. Нямаме доста време и ще би трябвало да реагираме по бърз метод. До този миг съм нямал мениджърски позвънявания ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР