Японският съд потвърди днес смъртната присъда на жена, която носи

...
Японският съд потвърди днес смъртната присъда на жена, която носи
Коментари Харесай

Японска черна вдовица е осъдена на смърт чрез обесване

Японският съд удостовери през днешния ден смъртната присъда на жена, която носи прякора „ черната вдовица ”. Тя е употребила цианид, с цел да убие своите възрастни и богати любовници и по този начин да събере милиони от застраховки и завещание, съобщи AFP.
Висшият съд в Осака отхвърли настояването на Чисако Какехи на 72 години да й бъде анулирана присъдата на гибел посредством обесване за убийството на трима мъже, в това число брачна половинка ѝ, и опит за убийството на различен.
Какехи стана известна с потреблението си на отрова, за отстраняването на възрастни мъже, с които е била.
Съдът „ отхвърли жалбата ” направена от юриста на отбраната.
Съдия Аяко Накагауа, съобщи пред 2017 година, когато осъди Какехи на гибел, че убийствата ѝ са „ хитри и злонамерени ” и че тя е предиздвикала жертвите си да изпият цианида с „ концепция за ликвидиране ”.
Съдията отхвърли причините, че тя не е способна да носи отговорност за дейностите си, тъй като страда от деменция.
Съобщава се, че Какехи е натрупала един милиард йени (8.8 милиона долара) за 10 години, само че е изгубила множеството от парите поради неприятна търговия с финанси.
Тя е имала връзки с доста мъже, множеството от тях възрастни или заболели. „ Черната вдовица ” ги е срещала посредством организации за запознаване, където тя е казвала, че най-подходящите за нея сътрудник би трябвало да са богати и без деца.
Какехи е позната и като „ отровната дама ”, тя е складирала част от цианида си в саксия, която след това изхвърляла.
Отровата е била открита в телата на най-малко двама от мъжете, с които е била.
Какехи в началото е отказвала да приказва през съда, само че е изненадала заседаващите, когато внезапно си е признала за едно от убийствата, казвайки че е умъртвила мъжа, тъй като е давал парите си на друга жена и ги е криел от нея.
Японката също по този начин съобщи, че е подготвена да увисне на бесилото, обещавайки да почине с усмивка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР