Японският премиер Шиндзо Абе премина медицински изследвания днес, съобщи правителствен

...
Японският премиер Шиндзо Абе премина медицински изследвания днес, съобщи правителствен
Коментари Харесай

Премиерът е здрав и напусна болницата

Японският министър председател Шиндзо Абе мина медицински проучвания през днешния ден, заяви държавен източник, представен от Ройтерс. Това се случи на фона на опасения, изказани от почитан чиновник, че министър председателят е отпаднал от продължителната работа за справяне с рецесията с ковид.

Абе, който е най-дълго управлявалият министър председател на Япония, напусна болничното заведение след проучванията, заяви организация Джиджи, съобщи Българска телеграфна агенция. Изследванията бяха направени в Университетската болница " Кейо " в Токио, заяви пред Ройтерс източник, осведомен с въпроса.

Здравният министър Кацунобу Като, непосредствен консултант на премиера, съобщи, че става въпрос за постоянни проучвания и " въобще " не се тревожи за здравето на Абе. " Всичко, което знам е от медиите. Разбрах, че става дума за постоянни проучвания ", сподели Като пред публицисти.

Абе минава постоянни медицински проучвания два пъти годишно, а последните бяха на 13 юни, заяви японската организация Киодо и добави, че днешното посещаване в болница е продължение на проучванията от юни, като цитира източник от болничното заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР