Японските власти заловиха рекордните 400 килограма кокаин на стойност 73

...
Японските власти заловиха рекордните 400 килограма кокаин на стойност 73
Коментари Харесай

Рекордно количество наркотици хванаха в Япония

Японските управляващи заловиха рекордните 400 кг кокаин на стойност 73 милиона $ в пристанището в град Кобе, заяви представител на японските митнически служби, съобщи БГНЕС.
Операцията против наркотрафика била осъществена предишния месец, само че за нея беше обявено едвам през днешния ден. Властите отхвърлиха да дават спомагателни детайлности, защото следствието е в ход.
" Това е рекордно във връзка с количеството ", е споделил представителят пред Агенция Франс Прес. Количеството хванат кокаин надалеч надвишава предходния връх, подложен единствено месеци по-рано през август, когато управляващите иззеха 177 кг кокаин на друго пристанище в централната японска префектура Айчи.
Все още не е ясно от кое място идва кокаинът, а организация Киодо, базирайки се на неназовани източници от следствието, съобщи, че опиатите може да са изпратени в Кобе по простъпка.
Япония има строги закони за опиатите. Употребата и притежанието на опиати от даже приблизително известни хора, в това число телевизионни артисти и малко известни спортисти, могат да бъдат на първите страници на националните вестници дни наред.
Експерти обаче предизвестяват, че използването на опиати измежду младежите става все по-голям проблем. Продажбата на опиати е главен финансов дирек за японската проведена престъпност, в това число за Якудза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР