Японски полицай се напи, заспа на улицата и изгуби документи

...
Японски полицай се напи, заспа на улицата и изгуби документи
Коментари Харесай

Японски полицай се напи и изгуби документи от разследване с данни на 400 души

Японски служител на реда се напи , заспа на улицата и изгуби документи от следствие, съдържащи персоналните данни на към 400 души, измежду които и обвинен за закононарушение, оповестиха полицията и локалните медии.

49-годишният чиновник в западния район Хиого изгубил чанта, съдържаща документите, някъде сред 23:00 ч. в петък и 5:00 ч. в събота, заяви полицейски чиновник пред Агенция Франс Прес. Документите са съдържали имена и адреси, сподели той, без да прецизира.

Според огромни японски медии, които се базират на полицейски чиновници, въпросният чиновник излязъл да пие с сътрудниците си и задремал , до момента в който се прибирал с чантата. Когато се събудил наоколо до железопътна гара, той не могъл да откри чантата с документите, които съдържали информация за 400 души, се споделя в известията.

Това не е първият случай, в който длъжностни лица компрометират сигурността на данните след запои. През юни управляващите в град Амагасаки оповестиха, че правосъден реализатор е изгубил чанта, съдържаща USB памет с персонални данни за общо 460 000 поданици , откакто индивидът излязъл да пийне и задремал навън по пътя към дома. В този случай флашката е била открита ден откакто се появила новината за изгубването ѝ. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР