Японската група "Гига боди метъл" спечели първия шампионат по хеви

...
Японската група "Гига боди метъл" спечели първия шампионат по хеви
Коментари Харесай

Японци спечелиха шампионат по хеви метъл плетене

Японската група "Гига боди метъл " завоюва първия шампионат по хеви метъл плетене, проведен във финландския град Йоенсу, оповестиха Асошиейтед прес и ТАСС.

Тяхното шоу включваше куфеещи сумисти и мъж, облечен в кимоно, който плетеше. Според журито, като се изключи че са показали националната просвета, те са взаимодействали най-добре с публиката.

На сцената участниците трябваше да показват плетаческите си умения, до момента в който танцуват под звуците на хеви метъл.

"Нелепо е, само че е толкоз занимателно " - сподели Хедър Макларън, докторантка от Шотландия, пробвала се да завоюва международната купа.

Финалистите - 12 на брой, чуха песните, с които ще се показват, единствено два часа преди да излязат на сцената. Изпълненията им в препълнения център по национално творчество в града гледаха към 200 души, които се бяха издокарали уместно в кожени облекла и разтърсваха дълги коси в темп. Финалът е гледан по интернет от над два милиона души от целия свят.

Хеви метълът е доста известен във Финландия. В страната има най-вече метъл групи на глава от популацията.

"Във Финландия е доста мрачно през зимата и това е може би е в корените ни. Ние сме малко меланхолични, като ритъма " - сподели Марк Пиконен, един от тримата в журито.

Макар и комбинирането на хеви метъл с плетене да е необичайно, уредниците споделиха, че в страната има и други необикновени шампионати, като свирене на въздушна китара, футбол в тресавище, носене на жена. Там обичат да празнуват лятото.

"Много е освобождаващо - сподели 35-годишната здравна сестра Елиз Шат от Мичиган, която взе участие в шампионата със 71-годишната си майка и 64-годишна тяхна другарка. - Плетенето е толкоз вглъбена активност, а по този начин става енергична и раздвижва кръвта ".

Второто място завоюва Елен - студентка от Дания, а третото - представителите на Съединени американски щати - група "9-инчови игли за плетене ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР