Японската фирма за електронна търговия Rakuten и Националната баскетболна асоциация

...
Японската фирма за електронна търговия Rakuten и Националната баскетболна асоциация
Коментари Харесай

НБА подписа договор за разпространение в Япония на стойност 225 млн. долара

Японската компания за електронна търговия Rakuten и Националната баскетболна асоциация (НБА) оповестиха многогодишно медийно и маркетингово партньорство. Азиатската компания закупи правата за извънредно разпространяване на мачовете от най-интересното баскетболно състезание на територията на Япония, а договорката е на стойност 225 млн. $.

Като част от съглашението Rakuten ще предлага на своите клиенти посредством услугата Rakuten TV достъп до NBA League Pass – онлайн абонаментът за лъчение на мачове и извънредни фрагменти. Освен това ще има и разнообразни абонаментни проекти. Един от тях ще дава на почитателите достъп до девет мача всяка седмица, а различен до един мач през делничните дни и по два в събота и неделя.

Глобалното маркетингово партньорство ще разреши на Rakuten да продава и публична екипировка на тимовете от НБА в своите канали за електронна търговия. Освен това Rakuten Viber, услугата за незабавни известия на организацията, ще бъде публична платформа за НБА, осигуряваща достъп до наличието на лигата за повече от 90 милиона японски консуматори.

Our parent company, Rakuten, is teaming up with the @NBA to boost basketball in Japan and around the world!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР