Японска авиокомпания въведе нова функционалност при закупуването на билети. Пътниците,

...
Японска авиокомпания въведе нова функционалност при закупуването на билети. Пътниците,
Коментари Харесай

Авиокомпания ви показва къде има бебета в самолета, за да не сядате до тях

Японска самолетна компания вкара нова функционалност при закупуването на билети. Пътниците, които ще летят с “Джапан еърлайнс” могат да видят на кои места в салона на самолета ще бъдат родители с деца на възраст от 8 дни до 2 години, с цел да не сядате до тях, в случай че желаете.

Новата карта на местата в самолетите им цели да направи пътуването оптимално комфортно за всички пасажери, само че провокира спорни реакции в обществените мрежи.

Промяната беше видяна за първи път от бизнесмена Рахат Ахмед, който показа фотография в “Туитър”.

Thank you, @JAL_Official_jp for warnings me about where babies plan to scream and yell during a 13 hour trip. This really ought to be mandatory across the board.

Please take note, @qatarairways: I had 3 screaming babies next to me on my JFK-DOH flight two weeks ago. pic.twitter.com/kQYQFIqqCD
— Rahat Ahmed (@dequinix) September 24, 2019
“Благодаря ви, че ме предупреждавате къде бебета възнамеряват да пищят и плачат по време на 13-часов полет. Това би трябвало да стане наложително за всички авиокомпании”, разяснява Ахмед.

По-надолу той добавя, че по време на полет от Ню Йорк до Доха с “Катар еъруейс” е трябвало да седи до “три пищящи бебета”.

Част от потребителите онлайн одобриха с наслада новата функционалност, като доста от тях разясниха, че би трябвало да е наложителна при по-продължителни полети. Родители обаче показаха всеобщо неодобрение, като доста от тях разясниха, че би трябвало да има карта и за “неприятните пасажери” щом ще има за бебета.
Малко конче полетя със аероплан, с цел да успокоява притежателя си (СНИМКИ и ВИДЕО) Необичайният способ за терапия е позволен при вътрешните полети в Съединени американски щати
От “Джапан еърлайнс” разясниха, че новата функционалност не всеки път работи. Например, в случай че семейство закупи билети за себе си и децата си през различен уеб страница, а не през формалния на самолетната компания, иконката за “дете на борда” няма да бъде показана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР