Япония и Сенегал врътнаха стратегическо реми 2:2, което остави и

...
Япония и Сенегал врътнаха стратегическо реми 2:2, което остави и
Коментари Харесай

Сенегал и Япония със зрелищно равенство

Япония и Сенегал врътнаха стратегическо реми 2:2, което остави и двата тима на първите две места в Група "H " на Мондиала с по 4 точки. Другите два отбора в групата са Колумбия и Полша, които пък са с нулев актив, само че довечера от 21:00 часа играят между тях.

Срещата стартира по-добре за африканците, които откриха резултата в 12-ата минута. Юсуф Сабали стреля рисково, Кавашима мазета топката, само че тя рикошира в Садио Мане и влетя в японската врата - 0:1.

В 23-ата минута Ейжи Кавашима отрази страховит шут на Исмаила Сар.

Япония стигна до равнене на резултата в 34-ата минута, когато Юто Нагатомо откри Такаши Инуи, а нападателят вкара по прелестен метод в долния ляв ъгъл на Сенегал - 1:1.

В 39-ата минута Мбайе Нианг излезе очи в очи с Кадим Н'Диайе, само че не съумя да го преодолее.

Сенегал стартира по-добре и второто полувреме, като на два пъти Кавашима се намеси добре при изстрели на Папе Н'Дайе и Мбайе Нианг. В 64-ата минута Иуи Осако бе покрай гола, откакто негов шут се отби в напречната греда на Сенегал.

Така се стигна до 71-ата минута, в която африканците поведоха за повторно. Голмайстор бе Муса Уаге, който бе открит в наказателното поле от съотборник и приключи по прелестен метод - 1:2.

В 78-ата минута Япония още веднъж стигна до равенството. Голмайстор за "самураите " бе резервата Кейсуке Хонда, който се възползва от огромна неточност в защитата на африканците. До края на срещата двата отбора играха внимателно и закономерно приключиха при 2:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР