Януари Хората, родени през януари, са по-склонни да имат такива заболявания

...
Януари
Хората, родени през януари, са по-склонни да имат такива заболявания
Коментари Харесай

А вие знаете ли Какво НЕ Трябва да правите в месеца на раждането си?

 Untitled-2ф

Януари

Хората, родени през януари, са по-склонни да имат такива болести като епилепсия, болест на Алцхаймер и Крон. Според това се дължи на обстоятелството, че те   са изложени незадоволително на слънчевите лъчи. Този месец би трябвало да избягвате рутината! Трябва да започнете да откривате нещо ново в живота си!

Февруари

Недостигът на слънчева светлина по време на бременността и първите месеци след раждането може да докара до нарушавания на съня, като да вземем за пример нарколепсия. Учените са стигнали до заключението, че е доста значимо детето да бъде излагано на слънчевите лъчи в задоволително количество.

Нарушенията на съня не разрешава на децата да действат обикновено денем. Този месец, родените през февруари, би трябвало да заобикалят да имат огромни упования от хората! Важно е да разберете, че никой не е идеален и всеки може да прави дребни неточности понякога.

Март

Когато майките не получават задоволително слънчева светлина по време на бременността, бебетата не разполагат с задоволително витамин D. Недостигът на този витамин води до неприятно насърчаване на дишането, което ги прави по-податливи на астма.

Дефицитът на витамин D може също по този начин да повлияе и на развиването на мозъка. Този месец родените през март би трябвало да заобикалят старите привички, които са имали. Те би трябвало да помнят, че са на прав път и даже не би трябвало да мислят за старите привички.

Април

Децата, родени през април, могат да бъдат изложени на тежък аутизъм, психическа меланхолия и сезонни афективни разстройства. Този месец родените през април би трябвало да избягвате негативизма в живота си. Необходимо е да  отстраните отрицателните хора от живота си и да ги замените с положителни!

Май

Този месец родените през май би трябвало да заобикалят да се отхвърлят от властта си. Те би трябвало да се научат да споделят „ НЕ “ и да сложат всичко и всеки на  мястото му.

Юни

Да си лятно дете има своите привилегии. Хората, родени през юни,  по-често са изложени на слънчева светлина в утробата на майката, а и след раждането си. Този месец родените през юни би трябвало да заобикалят пасивната експанзия! Те би трябвало да бъдат доста деликатни.

Юли

Този месец родените през юли би трябвало да заобикалят това, което считат за неправилно! Ако желаете да извършите нещо, само че мислите, че  не е напълно вярно, тогава не го правете!

Август

Този месец  родените през август би трябвало да заобикалят да се самопренебрегват. Те би трябвало да стартират да се грижат за личните си потребности. Потребностите на другите сигурно е хубаво, само че не забравяйте за себе си!

Септември

Тези хора могат да бъдат спокойни и дискредитиращи. Хората, родени този месец, се считат за по-успешни в живота, тъй като преследват професионална кариера. Този месец родените през септември би трябвало да заобикалят отлагането на всичко за по-късно!

Октомври

Учените настояват, че хората, родени през октомври, живеят по-дълго, спрямо родените напролет. Този месец родените през октомври, би трябвало да избягвате елементарния, обикновен път, те би трябвало да подхващат някои съществени дейности.

Ноември

Този месец родените през ноември би трябвало да заобикалят да повтарят една и съща неточност още веднъж и още веднъж. Винаги пазете в мозъка си грешките от предишното, с цел да не ги повтаряте още веднъж.

Декември

Този месец родените през декември би трябвало да заобикалят да повтарят това, което вършат другите хора. Не следвайте тълпата!

 esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

*                                                                                               *                                                                    *

Май 2018 година може да се окаже най-лошият месец за тези 3 зодиакални знака – единствено от тях зависи!

 

Дори и яркото и слънчево време няма да бъде в положение да усъвършенства настроението на всички, тъй като май 2018 може да се окаже най-лошият месец за три знака на зодиака:…

Цялата публикация

Кой ще е най-неприятният месец за всеки знак на зодиака през 2018 година

 

Всеки месец  ни сервира по нещо ново. В  някой месец имаме повече шанс, в сравнение с в различен. Всеки знак на зодиака има свои лични щастливи и нещастливи  месеци през годината. Нека…

Цялата публикация

Езотерика: За децата, родени на 1, 10, 19 или 28 всеки месец

 

Такива деца могат да дадат своите родители доста. Тези деца се намират под покровителството на Слънцето. Те са мощни и дейни,  разбират    и усвояват всичко доста бързо. Те са…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР