Янка Рупкина е претърпяла наскоро операция на жлъчката в елитна

...
Янка Рупкина е претърпяла наскоро операция на жлъчката в елитна
Коментари Харесай

Оперираха Янка Рупкина

Янка Рупкина е претърпяла неотдавна интервенция на жлъчката в елитна столична клиника. Именитата национална певица се чувствала добре, споделиха за вестника нейни близки. Възстановявала се сполучливо, само че към този момент не възнамерявала обществени изяви и пътувания, тъй като по този начин я посъветвали лекарите.

" Възстановява се прелестно за нейната възраст, само че макар поканите за гостувания в провинцията по Коледа и Нова година ще си остане у дома ", показа нейна дългогодишна другарка.

Рупкина навлезе в средата на 80-те, само че младее най-малко с 15 години, единомислещи са нейните колежки. И на тази възраст популярната певица се появява на вип събития със стилна прическа, елегантни рокли и обувки на висок ток. Наистина през последните няколко години гласовитката от Странджа влизаше от време на време в болница, само че за проблеми със сърцето.

Янка не скри, че е претърпяла доста тежко кончината на брачна половинка си, с който бяха неразделни над 60 години, и това се отрази на здравето й. Постепенно обаче певицата стартира да възстановява формата си. Фактът, че в този момент " белите престилки " не са имали опасения по какъв начин ще понесе хирургичната намеса, приказва, че здравословната й кондиция е повече от приемлива.

Прочутата национална изпълнителка в никакъв случай не е серпантина да сюрпризира и публиката, и представителите на съсловието. Единствено за " България Днес " тя довери преди два месеца, че в средата на 90-те е имала взаимни изяви в Лондон със самия Джордж Харисън от " Бийтълс ". Знаменитият музикант бил заслепен освен от вълшебния глас на българката, само че и от нейния сексапил и в един миг й предложил брак. " Ако не бе умрял напълно скоро по-късно, щях да съм госпожа Харисън ", разкри Рупкина.

 

Един от последните задължения на известната певица бе креативното й съдействие в неотдавна учредена неправителствена организация за просвета, изкуство и обучение с младия реализатор Илиан Сираков. Той е внук на нейния прославен сътрудник и другар - починалия национален артист Павел Сираков, изпял фамозната ария " Кацнал бръмбар на трънка ", написа неотдавна " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР