Яник Синер продължава уверено не само да печели мачове и

...
Яник Синер продължава уверено не само да печели мачове и
Коментари Харесай

След победата над Григор Димитров - какво му липсва на Яник Синер

Яник Синер продължава решително освен да печели мачове и титли, само че и да се изкачва в класирането на ATP.
 Яник Синер преди ABN AMRO Open в Ротердам - защо мечтае тенисистът
Каква е огромната фантазия на Яник Синер

Италианецът знае върху какво има надзор

След триумфа на Miami Open над Григор Димитров, италианецът се изкачи до рекордното за кариерата му второ място, измествайки Карлос Алкарас. 

Играта, която 22-годишният Синер показва през последната година, е в действителност впечатляваща и в случай че продължава в същия дух, напълно скоро може да се окаже новият номер едно в света на тениса.

Успехите и славата обаче идват на избрана цена, която Синер заплаща, а тя е дребното време, което има със фамилията си. Именно за тези сложни избори приказва италианският тенисист след успеха си на шампионата в Маями.

Яник Синер споделя, че е напуснал дома си, когато е бил на 13 или 14 години, с цел да преследва кариера в тениса и поради многото пътувания и тренировки няма опция да прекарва толкоз време със фамилията си, колкото би му се желало.

" Надяваме се, че ще мога да обезщетявам това в бъдеще, само че желая да кажа, че за мен е по-важно дали те са щастливи. Знам, че аз съм благополучен. Ако аз съм благополучен, и те са щастливи. Всичко е наред ", споделя още тенисистът.
анкета
Колко ще се задържи Григор Димитров в топ 10?
Дълго, в този момент е яхнал вълната Няма да е доста, конкуренцията е огромна Докато не си хване отново гадже
Дълго, в този момент е яхнал вълната

Няма да е доста, конкуренцията е огромна

Докато не си хване отново гадже

Колкото до родителите на Синер, те се пробват да го поддържат при всяка опция - последно бащата на италианеца бе с него на Indian Wells. Но се оказва, че майката и бащата на тенисиста не могат да пътуват доста освен поради работните си задължения, само че и поради обстоятелството, че техните родители са на възраст, на която имат потребност от повече грижи и внимание.
 Григор Димитров след Miami Open - какъв брой пари заработиха българинът и неговият конкурент Яник Синер
След изгубения край - какъв брой пари проработи Григор Димитров

Турнирът в Маями се оказа повече от сполучлив

Яник Синер споделя още, че до края на година има три или четири шампионата, на които родителите му могат да го поддържат. Това са турнирните в Монако, Рим, Виена и, вероятно, в Торино, в случай че взе участие там, написа Sportskeeda.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР