Ямболският бизнесмен Динко Вълев може да е хулен, недолюбван, доста

...
Ямболският бизнесмен Динко Вълев може да е хулен, недолюбван, доста
Коментари Харесай

Динко от Ямбол направи голям имотен удар

Ямболският предприемач Динко Вълев може да е хулен, недолюбван, много постоянно подиграван поради недодяланото си държание, само че както се оказва не се опасява да прави смели бизнес ходове, които може да му костват много скъпо. Рискът обаче в множеството случаи му носи дивиденти.

Ловецът на бежанци е съумял да придобие посредством частен правосъден реализатор терен от 44 дка на 1 км от Автомагистрала " Тракия " край Ямбол единствено за 760 хиляди лв.. Шокиращото е, че първичната цена на земята била 12 млн. лв., само че след това паднала, написа " Флагман ".

Интерес имало единствено на последния търг, на който 10 физически и юридически лица закупили документи за присъединяване. Офертата на Динко била най-хубавата и по този начин той ще стане новият притежател на имота до няколко дни.

„ Да, правилно е, завоювах търга почтено и честно. Смятам да преместя част от моите бази там, защото мястото е покрай автомагистралата и се явява удачно за моя бизнес. Друга част имам намерение да дам чартърен. А върху останалите декари ще построя Логистичен център – цех за преработване на гуми и кабели.

Старите гуми са едно от главните неща, които замърсяват природата и би трябвало някой да намерения и за това. Надявам се нещата да се случат, както съм ги възнамерявал “, сподели Динко Вълев.

Припомняме, че Динко има проспериращ бизнес с отдаване чартърен на автокранове и самосвали. Той е единственият в Югоизточна България, който има техника за издърпване на аварирали камиони и рейсове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР