Ямбол. В Ямбол днес започнаха снимките на най-новия български игрален

...
Ямбол. В Ямбол днес започнаха снимките на най-новия български игрален
Коментари Харесай

Ямбол: В града започнаха снимките на нов български игрален филм

Ямбол. В Ямбол през днешния ден започнаха фотосите на най-новия български игрален филм - „ Далеч от брега “ на режисьора Костадин Бонев, оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . Символичният старт на фотосите на кино лентата бе даден в заведението „ Веселото кебапче “ в к-с „ Зорница “, което се трансформира в първата снимачна площадка. Сцените от кино лентата ще бъдат заснемани на разнообразни места в града – в театралния салон на читалище „ Съгласие “, в градския парк, пред правосъдната палата и други
„ Избрахме да снимаме в Ямбол, тъй като градът е незабравим и тук срещнахме съпричастност, която рядко може да бъде забелязана.Чувстваме се уютно и комфортно, като че ли сме си вкъщи “, съобщи през днешния ден режисьорът на кино лентата Костадин Бонев. „ Ние описваме една история, която е универсална и в която става дума за човек на духа, който живее в бездуховно време “, добави още режисьорът.
В кино-продукцията вземат участие паметни артисти от родната театрална и кино сцена. Сред тях са Пенко Господинов, Стефан Вълдобрев, Иван Петрушинов, Цветана Манева, Жорета Николова, Йоана Буковска, Радина Кърджилова, Мая Новоселска.
Работата на екипа ще продължи четири седмици, а премиерата ще бъде през 2018 година. Продукцията се осъществя със съдействието на Националния кино център и община Ямбол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР