Ямбол.Президентът Румен Радев ще бъде гост на община Тунджа по

...
Ямбол.Президентът Румен Радев ще бъде гост на община Тунджа по
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 22 април

Ямбол.
Президентът Румен Радев ще бъде посетител на община Тунджа във връзка празника на общината. Държавният глава ще бъде посрещнат в 10.00 часа пред постройката на Община Тунджа, след което ще организира среща с кмета Георги Георгиев и с представители на общинското управление. От 10.30 часа на площада пред общината президентът Радев ще взе участие в тържествената стратегия, отдадена на празника на Тунджа. От 12.00 часа в село Тенево Румен Радев ще бъде посетител на празника на художествената самоинициатива.

***
София.
От 13.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова провежда полемика „ Тема: Европа " със студенти от Нов български университет. Събитието ще се организира в зала 310 (1-ви корпус, 3 етаж) на университета.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Тържествена " на Министерството на защитата ще бъдат отворени постъпилите предложения за придобиване на многофункционален патрулен транспортен съд за за Военноморските сили.

***
София.
От 09.30 часа КНСБ ще пусне 92 черни балона, като по този метод ще означи международния ден, отдаден на сигурността и здравето на работното място, както и на паметта на трудещите се по целия свят, които са изгубили живота си в резултат на трудовa злополукa или професионалнa болест - 28 април. В церемонията ще вземат участие президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентът Иван Кокалов, общественият министър Бисер Петков, конфедералният секретар на КТ „ Подкрепа " Александър Загоров, управлението на КНСБ, представители на държавни институции и водещи български компании. От 10.00 часа в постройката на КНСБ ще се организира конференция и връчване на премиите „ Прометея " за достижения и положителни практики в сигурността и здравето на служащите (, залата на ет.11).На
конференцията ще бъде показана статистика за броя на трудовите произшествия, както и за инспекциите, които е направила ГИТ.

***
София.
От 10.00 часа заместник-кметът на София Дончо Барбалов ще ревизира стартирането на ремонтните действия по обособеното трамвайно трасе на бул. „ К. Величков " в сектора от бул. „ Акад. Иван Ев. Гешов " до „ Сливница ".
***
София.
От 10.00 часа в зала „ Партер " на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия ще се организира гала по връчване на ваучера по „ Ваучерна скица за даване на услуги за издаване на скъпи бумаги на финансовите пазари ".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се конференция на Камарата на архитектите в България на тематика „ Как публичните поръчки унищожават градската среда ".

***
София.
От 11.00 часа на Алеята на безсмъртните (до Лятната естрада) в Борисовата градина ще се състои формалното разкриване на възобновения бюст-паметник на Панчо Владигеров.

***
София.
От 11.30 часа лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " на идните евроизбори Елена Йончева ще даде конференция в централата на Българска социалистическа партия на ул. „ Позитано " 20.

***
София.
От 11.30 часа в зала № 2 на Централна поща в София основният изпълнителен шеф на „ Български пощи " ЕАД Деян Дънешки и представител на Българо-туркменистанска индустриално-търговска палата ще пуснат в приложимост малотиражно издание на тематика: „ Ахалтекински кон " - една пощенска марка в блок и специфичен пощенски щемпел.

***
София.
От 12.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира обновената постройка на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии „ Проф. доктор Георги Павлов ".

***
София.
От 12.00 часа в Гранд Хотел София ще бъде показана листата с претенденти за европейски парламент на Движение „ Заедно ".

***
София.
От 12.00 часа пред постройката на лабораторния блок в Александровска болница ще бъдат пуснати балони в поддръжка на страдащите от първичните имунни дефицити.

***
София.
От 13.00 часа учени и чиновници на Българската академия на науките ще засадят 150 дървета пред постройката на Националния институт по геофизика, геодезия и география в научния комплекс на Българска академия на науките на 4- ти км.

***
София.
От 15.00 часа пред постройката на Министерството на труда и обществената политика ще се организира митинг на родители против приемането на „ Национална тактика за детето 2019-2030 година "

***
София.
От 16.00 часа в ЦИК Инициативният комитет за издигане на Ваня Григорова за самостоятелен претендент за евродепутат ще внесе нужните подписи за регистрация на претендента. На внасянето ще участват - доктор Боряна Холевич - ръководител на инициативния комитет и Ваня Григорова - претендент за самостоятелен представител на България в Екологичен потенциал.

***
София.
От 17.00 часа националният представител от ГЕРБ - София Христо Гаджев провежда приемен ден за жители в клуба на ГЕРБ в ж.к. „ Люлин " 7, бл. 706, вх В.

***
София.
От 18.00 часа Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит Софийски ще отслужи „ Последование на Жениха„ в митрополитската катедрала „ Св. Неделя ".

***
Белене.
От 16.30 часа в претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Деница Златева ще се срещне с
обществеността в зала „ Патронаж ".

***
Благоевград.
От 09.30 часа в зала „ 22 септември " Общински съвет-Благоевград ще организира постоянното си месечно съвещание.

***
Благоевград.
От 11.00 часа във фоайето на общината ще бъде открита Великденска работилница.

***
Благоевград.
От 12.00 часа, в зала 5 в постройката на Община Благоевград, ще се организира встъпителна конференция по план „ LYSIS - взаимни дейности за създаването и използването на нови технологии за оптимално ръководство на водните запаси в градската среда ".

***
Варна.
От 15.00 часа в клуба на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Г. Бенковски " №1 националният представител от Политическа партия ГЕРБ Таня Петрова ще приема жители.

***
Варна.
От 17.00 часа в актовата зала на 7 СУ „ Найден Геров " във Варна националният представител от Политическа партия ГЕРБ Таня Петрова ще бъде посетител на събитието, на което 32 учители от Варна и района ще получат публично документи за образованието им по програмата Гугъл Certified Educator.

***
Варна.
От 16.00 часа пред постройката на Община Варна ще се организира митинг на родители против приемането на „ Национална тактика за детето 2019-2030 година "

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " проф. Мариела Модева ще взе участие в полемика на тематика „ Бъдещето на България и Европа ".

***
Гоце Делчев.
От 15.30 часа претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с младежи в клуба на Българска социалистическа партия в града.

***
Гулянци.
От 14.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Крум Дончев ще се срещне с поданици в залата на общинския съвет.

***
Димитровград.
От 11.00 часа зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова и кметът на община Димитровград Иво Димов ще открият Дните на обществените услуги.

***
Димитровград.
От 13.00 часа зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова и кметът на община Димитровград Иво Димов ще вземат участие в кръгла маса на тематика „ Деинстуционализацията на деца - Мисията е допустима " в зала „ Гросето ".

***
Димитровград.
От 14.30 часа зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова и кметът на община Димитровград Иво Димов ще открият спортна площадка в двора на Дневния център за деца с увреждания и ще изработят Великденска декорация с децата от обществената услуга.

***
Добрич.
От 11.00 часа при изхода на град Добрич на път II-29 в посока Варна ще бъде открит рехабилитираният 14-километров сектор от път II-29 Добрич - Кардам.

***
Долна Митрополия./с. Божурица.
От 14.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Велизар Енчев ще се срещне с поданици в залата на читалището в селото.
***
Кнежа.
От 17.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Велизар Енчев ще се срещне с поданици в читалището.

***
Кърджали.
От 13.00 часа пред Катедрален храм „ Св. Георги " и от 14.00 часа пред Централната джамия
омбудсманът Мая Манолова ще подари 500 пакета с хранителни артикули на обществено слаби и възрастни хора.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на
Стефан Тафров - водещият претендент на „ Да, България " в общата листа на Демократична България по отношение на идните избори за Европейски парламент.

***
Никопол./с. Новачене.
От 14.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Деница Златева ще се срещне с жители в залата на кметството.

***
Плевен.
От 16.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Съюз на демократичните сили с присъединяване на Румен Христов и Александър Йорданов - претендент за евродепутат в листата на ГЕРБ-СДС. Темата е за вътрешната политика и за идни избори за депутати в Европейския парламент.

***
Пловдив.
От 10.30 часа претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България " Валери Жаблянов и Тодор Стоилов ще се срещнат с жители в Градския съвет на Българска социалистическа партия.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Политическа партия АБВ за
политическата конюнктура в страната и района.

***
Пордим.
От 17.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Крум Дончев ще се срещне с
обществеността в залата на Дневния център.

***
Русе.
От 10.00 часа в зала „ Свети Георги " на Областна администрация Русе ще се организира районна среща, целяща информиране и показване на опциите на дребните хора и надлежно тяхната роля в обществото.

***
Садово.
От 13.00 часа претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България " Валери Жаблянов и Тодор Стоилов ще се срещнат с представители на локалната власт и обществеността.

***
Сатовча.
От 17.30 часа претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с обществеността в кафе „ Елеганса ".

***
Сливен.
От 09.30 часа общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ Димитър Батаков и Живко Минчев ще се срещнат с жители.

***
Сливен.
От 17.30 часа в зала „ Галерия + " в комплекс „ Национал " ще се организира среща-разговор с народните представители от ПГ „ Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева, Таско Ерменков и Кольо Милев на тематика: „ Проблеми в развиването на община Сливен и благоприятни условия за решаването им ".

***
Смолян.
От 10.30 часа в зала „ Ротари " на хотел „ Кипарис алфа " ще се организира конференция на EVN
България.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа пред Регионалната дирекция за обществено подкрепяне ще се организира митинг на родители против приемането на „ Национална тактика за детето 2019-2030 година "

***
Хаджидимово.
От 20.00 часа претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с поданици на Хаджидимово и Гърмен в постройката на общинската администрация в гр. Хаджидимово.

***
Хисаря.
От 16.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Момчил Неков ще се срещне с
представители на работещите във компания „ Натура фит ".

***
Шумен.
От 11.00 часа в парка при Община Шумен ще се състои Еко фиеста във връзка Световния Ден на Земята -22 април.

***
Шумен.
От 18.00 часа в Регионална библиотека „ Стилиян Чилингиров " лидерът на листата на „ Демократична България " Радан Кънев ще се срещне с Демократичната общественост в град Шумен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР