Ямбол. По повод отбелязването на Международния ден за борба с

...
Ямбол. По повод отбелязването на Международния ден за борба с
Коментари Харесай

Стрийт фитнес демонстрация по повод Международния ден за борба с наркотични вещества и Деня на Ямбол се проведе в града

Ямбол. По мотив отбелязването на Международния ден за битка с наркотични субстанции - 26 юни, който беше и финален празничен ден от програмата за Деня на Ямбол – Свети Дух, в Градски парк - Ямбол се организира стрийт фитнес проява. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
В събитието, част от акция под надпис „ За да има и на следващия ден! “, се включиха ямболски спортисти, които демонстрираха своите умения на лостове и промотираха здравословен метод на живот. Участниците получиха тениски с логата на Община Ямбол и акцията.

На мероприятието участваха заместник-кметовете Енчо Керязов, Михаил Керемидчиев и Васил Александров.

Енчо Керязов, заместник-кмет и ръководител на Общински съвет по наркотични субстанции при Община Ямбол, също се включи в демонстрацията и сподели извършения за другите мускулни групи.

Демонстрацията събра забележителен интерес измежду жителите. Целта на събитието беше младежите да бъдат подтикнати към потребни и приятни за тях действия.

Общински съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационен център към него целогодишно разпространяват спортът като предварителна защита на рисковото държание измежду ямболските деца и младежи.

Кампанията се провежда за поредна година от Общински съвет по наркотични субстанции при Община Ямбол, Превантивно-информационен център за битка с наркоманиите към него и Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетните и малолетните.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР