Яката дупара Гери-Никол отдавна вече стана скучна и банална със

...
Яката дупара Гери-Никол отдавна вече стана скучна и банална със
Коментари Харесай

Гери-Никол брутална: Вижте г@лите г@рди на кучката! (показа си ги в натура - ШОК СНИМКИ)

Яката дупара Гери-Никол от дълго време към този момент стана скучна и банална със своята дупара, та реши да измести акцента. Този път обаче тя стигна прекомерно надалеч като си махна горнището и си сподели голите цомби пред всички. " Вижте голите гърди на кучката " - в характерен нахален жанр цвили певицата, която от дълго време към този момент май не е и певица...

Знаем, че Герито проби за малко, главно до момента в който пееше шлагерите, които Криско направи за нея. После обаче настана цялостна покруса - ни части, ни участия, да не приказваме за шлагери. И й остана едно - да парадира с парите на тате и да обикаля света, откъдето да пуска съвсем едни и същи фотоси.

Ако се вгледате във фотосите й, ще забележите две неща. Първо - те са хиляди и второ - съвсем еднотипни са - и като поза, и като лъчение. Може би някой я е светнал по въпроса и тя реши да разнообрази. Като се направи на гола нимфа и си изтипоса силиконовите бомби в нета, мачкайки ги с ръце.

" Абе, то всичкото хубаво, само че по какъв начин пък един мъж не се задържа с нея?! Първо Дани Илиев я заряза, а в този момент и Стоян Копривленски. Май тая с всичките й напъни, не може да предложи нещо на тези момчета - нещо, поради което да се влюбят в нея и да останат. Ползват я по няколко пъти, вършат си малко " реклама " и хайде - линия! Много е зле горката очевидно, несъмнено и в леглото е същата ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР