Ядосан бивш миньор казва, че е бил принуден да яде

...
Ядосан бивш миньор казва, че е бил принуден да яде
Коментари Харесай

Яростен бивш миньор живее на болкоуспокояващи и супа, тъй като не може да си позволи частен зъболекар

Ядосан някогашен миньор споделя, че е бил заставен да яде диета с болкоуспокояващи и чорба, защото не може да си разреши £5400 за частно стоматологично лекуване.

62-годишният Дейвид Криймър беше оставен в „ мъка “ повече от седем месеца, до момента в който чакаше лекуване от NHS, с цел да поправи набор от четири корони, които се счупиха от горната му челюст.

Но макар че посещава незабавни стоматологични клиники, персоналния си доктор и се свързва с многочислени кабинети, той към момента не е намерил процедура, която да го одобри.

Дейвид се пошегува, че в този момент му се желае да е „ подготвен като ортодонт ", откакто неотдавна получи насълзена оферта за лекуване в частна клиника.

И той упреква консервативното държавно управление, че е " унищожило " жизненоважната здравна услуга и го е оставило в непрекъсната болежка. Умореният някогашен питман сподели: „ Не виждам светлина в края на тунела. Абсолютно съм шокиран - страна като тази. Чувам по новините, че сме една от шестте най-богати страни в света. Е, може да сме, в случай че имат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР