XRP се движи последователно нагоре през октомври и началната част

...
XRP се движи последователно нагоре през октомври и началната част
Коментари Харесай

Могат ли инвеститорите в XRP да очакват още печалби?

XRP се движи поредно нагоре през октомври и началната част на ноември. През втората половина на ноември и началото на декември обаче инерцията се забави, което докара до оттегляне от скорошните върхове.

През последните четири седмици цените се отдръпнаха до доста равнище, преди да покажат признаци на възходящо придвижване.

Освен по-широката зона на поддръжка сред $0.57 и $0.6, равнищата при $0.528 и $0.549 имаха удивително значение като зони на поддръжка за дълготрайните вложители.

Въпреки това натискът от продажби не е обхванал напълно пазара на XRP . Обемът на салдото сподели по-висок връх, до момента в който цените образуваха по-нисък връх през последния месец, което алармира за увеличение на силата на купувачите.

С RSI на равнище 48 инерцията наподобява е в интерес на мечките. Въпреки това цялостната пазарна конструкция на XRP остава бича. Промяна към мечи настроения може да настъпи при затваряне на дневната сесия под $0.572. Въпреки неотдавнашния спад в интензивността на разработчиците, това понижение не е обезпокоително, изключително като се има поради продължаващия празничен сезон.

Растежът на мрежата е позитивен от октомври насам, макар че броят на дейните адреси през последните 30 дни понижава от юли насам, с леко покачване в края на октомври и началото на ноември.

Коефициентът MVRV набъбна покрай високите стойности от края на юли по време на ралито през октомври над $0.7. Оттогава насам метриката се приближи до нулевата стойност, което съответствува с цената на XRP, която още веднъж се колебае покрай $0.7.

Това допуска, че интензивността по прибиране на облаги може да не е толкоз интензивна, колкото се наблюдаваше по време на предходното рали над $0.7.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР