Xiaomi ще пусне нова фитнес-гривна от серията Xiaomi Smart Band,

...
Xiaomi ще пусне нова фитнес-гривна от серията Xiaomi Smart Band,
Коментари Харесай

Скоро ще се състои глобалното пускане на Xiaomi Smart Band 9

Xiaomi ще пусне нова фитнес-гривна от серията Xiaomi Smart Band, наречена Xiaomi Smart Band 9. Предишното потомство Smart Band 8 дебютира в Китай през април 2023 година и навлезе на международния пазар през септември 2023 година

Като се има поради това, световният дебют на пазара може да се случи по-рано от последния път, защото Smart Band 9 е минал няколко документа, които посочват идното му стартиране в световните райони. Последните са TDRA документите на Обединените арабски емирства и Indonesia Telecom.

И двата документа разкриха, че идната смарт-гривна на Xiaomi ще има номер на модела M2345B1. По-ранните данни осведомят, че ще се оферират два разновидността на Smart Band 9. Единствената разлика сред тях евентуално ще бъде поддръжката на NFC. Подробности за спецификациите на Smart Band 9 сега са нищожни. Все отново можем да хвърлим един взор на неговия предходник, с цел да добием визия какво да чакаме.

Xiaomi Smart Band 8 има грациозен дизайн с 1,6-инчов AMOLED-екран и функционалности като Always-On Display. В допълнение, той е водоустойчив с опция за потапяне до 50 метра, което способства и за неговата устойчивост. Xiaomi пусна куп разновидности на каишката, които са направени от разнообразни материали и в обособени стилове.

По отношение на функционалността, Smart Band 8 обезпечава повсеместен мониторинг на здравето — следене на сърдечната активност, равнищата на О2 в кръвта, моделите на сън и равнищата на стрес, с акцент върху здравето на дамите. Той също по този начин предлага разнообразни спортни режими и вградени игри за развлечение. Предвидено е и впечатляващо време за самостоятелна работа с едно презареждане на батерията до 16 дни.

За още по-подробни данни и задълбочено запознаване с гривната Smart Band 8 ви предлагаме да прочетете ревюто ни по тематиката тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР