Xiaomi официално отчете броя на продадените смартфони за първото тримесечие

...
Xiaomi официално отчете броя на продадените смартфони за първото тримесечие
Коментари Харесай

Xiaomi е продал над 28 милиона смартфона през първото тримесечие

Xiaomi публично регистрира броя на продадените смарт телефони за първото тримесечие на тази година.
Според оповестените доклади на китайския производител, за първото тримесечие на 2018 година са продадени 28,4 милиона смарт телефона . Xiaomi е удовлетворен от постигнатите резултати и смята, че това е единствено началото. По всичко проличава, че високото равнище на търсене на новите смарт телефони Xiaomi Mi8 и Xiaomi Mi8 SE още повече ще усили продажбите.



Приходите на Xiaomi за първото тримесечие на тази година са в размер на $3,6 милиарда. Основният източник на приходи са смарт телефоните с цена до $125. Статистиката демонстрира, че са продадени 11 милиона от този вид телефони. Малко по-слабо са се продавали мобилните устройства с цена от $125 до $205 – 10,9 милиона. На този декор статистиката на продажбите на флагмани с цена $465 и нагоре не е по този начин впечатляваща – единствено 496 хиляди мобилни устройства.

Xiaomi разгласи и че отделя от ден на ден парични средства за проучвания и развойна активност. През първите три месеца на тази година вложенията в тази област са за $172 милиона или 3,21% от общия оборот. Това е повече от 2017 година, когато за проучвания и създаването на нови артикули са вложени 2,75% от оборота.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР