Правителството на САЩ забранява на неваксинирани чужденци да стъпват на

...
Правителството на САЩ забранява на неваксинирани чужденци да стъпват на
Коментари Харесай

Джокович се готви за US Open сякаш ще участва

Правителството на САЩ забранява на неваксинирани чужденци да стъпват на територията на щатите, като Ноле се надява в последния момент да получи “специално изключение”. Наскоро дори онлайн петиция събра десетки хиляди подписи в негова подкрепа, а сръбски емигранти в Чикаго дори писаха молба до президента Джо Байдън и други власти да допуснат великия сърбин до последния за годината турнир от “Големия шлем”.

“Исках да ви кажа на всички какъв брой съм признателен за поддръжката и любовта от всички краища на света тези дни. Не чаках такова нещо и е в действителност удивително за мен. Просто желаех да кажа “благодаря ”.

Специално усещане е, когато хора от цял свят се свързват покрай тенис кариерата ми и толкова много искат да продължавам да се състезавам.
 Къде ще гледаме Новак Джокович до края на годината? Къде ще гледаме Новак Джокович до края на годината?
Подготвям се като че ли ще бъда позволен до присъединяване, до момента в който очаквам да схвана дали ще има опция за мен да пътувам до Съединени американски щати. Стискам палци ”, написа Джокович.
 Сръбски емигранти пишат до Байдън с молба да пусне Джокович на US Open Сръбски емигранти пишат до Байдън с молба да пусне Джокович на US Open
Джокера вече пропусна “Мастърс”-ите в Индиън Уелс и Маями в началото на годината, но се надява поне за US Open да получи компромис от американското правителство.

on Instagram: I am preparing as if I will be allowed to compete, while I await to hear if there is any room for me to travel to US. Fingers crossed!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР