В класирането при конструкторите Ферари изостава на 97 точки зад

...
В класирането при конструкторите Ферари изостава на 97 точки зад
Коментари Харесай

Биното: Няма нужда от промени във Ферари

В класирането при конструкторите Ферари изостава на 97 точки зад Ред Бул, а Шарл Леклер е на 80 точки от Верстапен 9 кръга преди края на сезона, като в Унгария нова стратегическа грешка на тима при избора на гуми лиши Шарл от шанс да се бори за победата.

Poor guy Max Verstappen Ocon Binotto Sainz Leclerc Checo
— Dan Arel (@_rocket_dan)
“Не става въпрос за неприятен шанс, също по този начин няма какво да се трансформира във Ферари - изясни Биното. - Става въпрос за развой на научаване на нови неща, на създаване на отбора, на трупане на опит, на нови умения. Тепърва ще проучваме какво стана в Гран При на Унгария. Но като погледнем салдото ни от първата половина на сезона, не виждам аргументи да променяме каквото и да е. Трябва да разберем повода за това, което стана в Унгария, защото в предходните 12 надпревари ние бяхме бързи, не виждам причина това да се промени. ”
 Ще уволни ли Ферари Биното през лятото? Ще уволни ли Ферари Биното през лятото?
Биното отново обясни, че проблемът на Ферари в Унгария е бил свързан с това, че колата на тима не е била достатъчно бърза, но Леклер е на мнение, че със средно твърдите е бил бърз и е можел да се бори за победата, ако не беше повикан за твърди сликове.
 От Ферари се пробваха да обяснят издънката с гумите От Ферари се пробваха да обяснят издънката с гумите
“Сигурен съм, че Шарл ще успее да си почине и да се върне на пистата още по-амбициран - изясни Биното. - Той е водач и би трябвало да продължи да гради, да се развива, да гледа на всяко едно съревнование като на опция за победа. Ние печелим и губим дружно. Ние имаме сериозен капацитет за развиване и ще се върнем по-силни. ”
 Ралф Шумахер: Ферари сами се провалят Ралф Шумахер: Ферари сами се провалят
В италианската преса вече се обсъжда дали Биното ще бъде уволнен през лятната пауза във Формула 1 или все пак ще успее да опази поста си до края на сезона.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР